2789
عنوان

توده داخل سینه توروخدا بیاید

230 بازدید | 49 پست

من تو سینه چپم درد داشتم رفتم سونو گفت توده داری گه احتمال زیاد خوش خیمه ولی بازم باید شش ماه دیگه بیای من واقعا خودمو باختم چون زیر ۲ درصد احتمال داره بدخیم باشه من دوتا بچه کوچیک دارم واقعا ناراحتم چیکار کنم حالم خیلی بده همش میاد تو ذهنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اووووووه من ۱۲ ساله توده خوش هیم دارم هرر۶ ماه اجباری بهید چکاب بدم.فیبرو ادنوم داری؟نترس خواهری 😍� ...

من توده سولید دارم از شما کوچیک نشده چه مراقبتهایی میکنی که ثابت مونده

آروم باش عزیزم چرا آنقدر انرژی منفی میدی به خودت حالا خوبه بهت گفتن هیچی نیست مامان منم داشت خوش خیم آنقدر بدبین نباش آروم باش قربونت برم چیزی نیست که...

خیلی ها واقعا بیمارن اما آنقدر روحیه قوی دارند که به مریضی غلبه میکنن شما هیچی نشده خودتو باختی

حق داری نگران باشی درد. و دل کنی ابراز نگرانی کنی

اما باید بعدش خودت رو جمع و جور کنی و محکم بری و پیگیر باشی و زندگیتو ادامه بدی شاید این دلیلی هست که بفهمی چقدر زمان و زندگی با ارزشه و بیشتر قدر خانوادتو بدونی

امیدوارم چیزی نباشه برات دعا میکنم

کچل هستم ولی عاشق مو♥ دیگ کچل نیستم الان پسرونن03\02\1404 موهام تا روی شونه خانه ولی جلوشون کوتاه تره 1404/11/10

درد داشتن معمولا نشونه خوبیه .توده های خوشخیم درد دارن.ولی بنظرم برای اطمینان بیشتر ماموگرافی هم انج ...

نمیدونم ببرم پیش دکترم ببینم چی میگه اخه من زیر سی سال هستم فعلا سونو دادم کاش کیست بود اخه توده از بین نمیره

من توده سولید دارم از شما کوچیک نشده چه مراقبتهایی میکنی که ثابت مونده

وآسه منم سالید هست. سونو رو بفرست ببینم.

سالید یعنی جامد هست .

مهم اینه ک ننوشته باشه ک ظاهر و دیوارش نامنظم هست.

خودت هم حسش میکنی با دست؟

چند هست اندازش؟

همین الان پیگیر دکتر باش دور از جون اگر بدخیم باشه تا شش ماه دیگه کار از کار گذشته مادر من چهار ماه ...

والا از اندازش دکتر سونوگرافی گفت که خوش خیمه شش ماه دیگه بازم برا اطمینان تکرار بشه چیکار کنم که بفهمم

نمیدونم ببرم پیش دکترم ببینم چی میگه اخه من زیر سی سال هستم فعلا سونو دادم کاش کیست بود اخه توده از ...

خیلی از خانوما داخل سینه شون کیست و توده دارن .

یه سریا بیشتر از یکی دارن حتی .

نگران نباش و به دکتر بگو برای اطمینان بیشتر برات مامو بنویسه .

بعدشم علم انقدر پیشرفت کرده که حتی کسایی که این مشکل رو دارن به راحتی درمان میشن فقط باید زود متوجه بیماری بشی چیزی نیست که درمان نداشته باشه منتهی باید به موقع متوجه بیماری شد و درمانش کرد حتی فکر میکنم تو اشناهای ما بود آنقدر روحیه قوی داره انگار نه انگار زمانی مریض بوده اصلا کسی متوجه نشد که مریض شده

فقط کسایی که خیلی بیماری پیشرفته میشه دزمانشون سخته

البته البته مال شما که خوش خیمه انشالله که چیزی نیست

کچل هستم ولی عاشق مو♥ دیگ کچل نیستم الان پسرونن03\02\1404 موهام تا روی شونه خانه ولی جلوشون کوتاه تره 1404/11/10

وآسه منم سالید هست. سونو رو بفرست ببینم.سالید یعنی جامد هست .مهم اینه ک ننوشته باشه ک ظاهر و دیوارش ...

والا همه چی زده نرمال فقط نوشته سمت چپ ضایعه سولید با اندازه یازده و ۴ میلی متر مشاهده شد بنظرت همین کافیه یا مامو هم برم

والا همه چی زده نرمال فقط نوشته سمت چپ ضایعه سولید با اندازه یازده و ۴ میلی متر مشاهده شد بنظرت همین ...

کاملا نرماله قربونت برم.

اصلا نترس.

هیچ چیز بدی نیست.

منم ۱۲ ساله همینو دارم.

خدارو شکر کن ک جواب خوب گرفتی از دکتر

وآسه منم سالید هست. سونو رو بفرست ببینم.سالید یعنی جامد هست .مهم اینه ک ننوشته باشه ک ظاهر و دیوارش ...

بله حسش میکردم موقع پریودیام خیلی احساس سوزش داشتم گه گداری درد میکرد دیگه رفتم دکتر فکر میکردم کیسته نگو ضایعس