2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها لطفا نحوه رژیم تو رمصون میگین

عزیزم ببین خودت چطوری راحتی

کالریت باید همون باشه

مثلا سحری غذا راحتی یا یچیزی مثل صبحانه 

خودت تقسیم بندی کن 

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
اگه نخوام از این فرمول حساب کنم چی؟🤕هیچی نمیخورم ولی همش کالریم پره

ینی چی؟

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 
سلام عزیزم سال نو شما هم مبارک و خوشحالم از اینکه به هدفت رسیدی 

مرسی عزیزم کجایی نیستی

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 
سلام خوشکلا  منم برگشتم بعد از یه مدت درگیری با کرونا و اضافه وزن😭 الان توی دوران نقاهت هستم ...

عزیزم خوش اومدی

انشالله هر چه زودتر کامل کامل خوب شی

دوستان من امروز خگخ بودم 

ورزش نیم ساعت 

آب ۱۰لیوان 

فرداهم میریم دامن طبیعت  باید حواسم به کالریم باشه 

دار میمیرم از خواب @دیانا24@گلعنبر‍ 

@الیhassan @

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
چرا عزیزم.؟آره فقط عید  کلا کالری شماری نداشتم اما رعایت کردم وزن اضافه نکردم کمم نکردم ثابت مو ...

چون حوصله هیچی ندارم😅 عههه خیلیم خوب قووییییی پیش برو💪🏻

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
باشه عزیزم منتظرتم😘😘😘

سلام عزیزم،شبت بخیر.

انجیر خشک۲۱
نون بربری۲۴۳
 پنیر۵۳
سیب ۷۸
برنج ۲۵۳
گوشت ۱۵۰
بیسکوئیت بدون شکر ۲۵۳
کالری مصرفی:مجاز

امروز ورزش نداشتم.

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو ....                       
سلام عزیزم،شبت بخیر. انجیر خشک۲۱ نون بربری۲۴۳  پنیر۵۳ سیب ۷۸ برنج ۲۵۳ گوشت ۱۵۰ بی ...

اوه اوه عزیزم منک امروزکلاگندزدم داغون بودم.عالی عزیزم فقط اگ میتونی توروزیانون بخوریابرنج جفتشوباهم نخور.منک امروزخراب کردم

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
اوه اوه عزیزم منک امروزکلاگندزدم داغون بودم.عالی عزیزم فقط اگ میتونی توروزیانون بخوریابرنج جفتشوباهم ...

من جمعه ها نمیتونم زیاد بجنگم و تابلو کنم خودمو جلو شوهرم.مثلن رژیم نیستم😆زیگزاگیه کالریت یا ثابت/فست هستی؟

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو ....