2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده پسر توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 152 پست
توشهرما نميدونم كدوما راست ميگن كدوما دروغ

خواستی بگو شماره اینو بهت بدم برات پست میکنه 

چون از وقتی کرونا اومده دوستامم زنگ زدن فقط براشون ارسال کرده گفته به خاطر کرونا حضوری نمیتونم

بیا پسرش اشک ریخته بی توجه....به نظر من حتما مشاور برو اون آقا داره پزشک میشه چهل سالشم بشه زن می گی ...

میگ من ن میتونم از تو بگذرم ن از خونوادم.. جفتتونو باهم میخوام.. هی میگ توروخدا انقد منو تو فشار نذارین!!

سلام میشه برا حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستی بگو شماره اینو بهت بدم برات پست میکنه  چون از وقتی کرونا اومده دوستامم زنگ زدن فقط براش ...

واقعا كارش خوبه؟

اره گلم شمارشو بم بده

اگه از خدا پروا كني،ميتوني پر،وا كني  
عزیزم فرهنگ لرهارو تا حدودی میشناسم اما جیزی که از فرهنگ کردها گفتم تو مخیله شما اصلا نمیگنجه. بیییی ...

بله آدم تا تو اون قوم زندگی نکنه نمیتونه درک کنه چون تو اطرافیانمونم اصلا نبوده کسی با کرد وصلت کرده باشه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
همه اینا درست.ولی یچیزی بهت میگم حالا یا قبول داری یا نداری. می‌دونم سخته دل کندن.کاملااااا میدونم. ...

نه عزیزم یه بنده خدایی تو فامیل میخواست ازدواج کنه با سه استان دیگه هیچ کس از خانوادش نیومدن عروسیش و رفتن ماه عسل الانم حدود بیست ساله خوشبختن

عجب بابا عجب
عزیزم منم اصلا اعتقاد نداشتم  اما دخترداییم با دوست پسرش بعد از ۷ سال کات کردن  پسره رفت ...

چجوری میشه باهاشون ارتباط گرفت

وای راستی ی چیزی بگم از ی واسطه تو شهرشون ک رفته بود پیش دعانویس شنیده بود ک پسری هست تو خونواده شما ک سنش انقده و شغلش اینه بختشو بستن چندین ساله و متاسفانه خیلی هم دعای محکمی خوندن براش...

من وقتی اینو برام تعریف کرد خیلی ترسیدم ولی خودش همش میگ ن من اعتقاد ندارم

پس تا ازدواج نکردی خوب فکراتو بکن... بنظر شخص من زندگی کردن با کردها با غیر کردها خییییلی سخته. شاید ...

واقعا اینو نمیدونستم...درستش اینه ک زن ادم اولویت اول زندگیش باشه

خونواده ش اصلا عشقو قبول ندارن براشون کلمه عشق تعریف نشده ست... میگن پسری ک بخاطر دختر اشک بریزه تا ...

عزیزم عشق شوهر به همسر رو قبول ندارن 

عشق پسر به مادر رو قبول دارن 

اگه میتونی قبول کنی نفر سوم این رابطه باشی ازدواج کن. البته نمیشه همه رو بهم نسبت داد ولی تمام کردهایی که من دیدم اول حامی مادر بودن بعد خانواده بعد زن. کاش یه مشاوره خوب میرفتی. و قبل ازدواج بیشتر با فرهنگشون اشنا شی مثلا یکم بری تو فامیلشون روابطشونو ببینی. کردهایی که من دیدم زنه حق نداره از مادرشوهر یا خواهرشوهر بد بگه چون ارجحیت دارن بر زن. اما با حرفای من ته دلت خالی نشه همه مث هم نیستن. اینارو بدونی بد نیست یکم از فضای عاشقی دور میشی و چشمت بازتر و منطقی تر میشی