2777
2789

تابستون گفت منو مدرسه عادی بفرستین خودم خونه میخونم گفتیم بچه ای نیست خونه زیاد بخونخ فرستادیم مدرسه. مدرسه غیردولتی میره که خیلی فشرده باهاشون کار میکنن. حتی الان ک ابان هست تقریبا کل کتاب دولزدهم رو دارن تمام میکنن. میگه کم اوردم بریدم توروخدا اجازمو بگیرید برید ضمانت بدین مدرسه بشینم خونه بخونم. میگه نمیدونم واسه و گزینه دو بخونم واسه مشاورم بخونم یا درسای مدرسه رو بخونم.

دلم کبابه واسش بخدا ولی اولا ک باباش ادمی نیست بره التماس کنه مدرسه اجازه بدن نیاد مدرسخ بعدم میترسم تو خونه خوب نخونه. چ کنم رشته انسانیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو تابستون هم درس میخوند واسه کنکور؟شاید زیاد بهش فشار آوردین یا اینکه درسش چطوره ضعیف نیست خدای نکرده؟

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

به قیمت چی دارین بهش فشار میارین؟ از الان شده یه دختر مضطرب و فراری از درس 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

صحبت کنید باهاش یه چند روز نره 

حرف بزنید ببینید دقیقا نیازش چیه 

شاید چند روز دوری سر شوق بیارتش

اما فشرده خوندن خیلی ظلم اونم تموم کردن کتاب طی دو ماه 

با مشاور هم صحبت کنید 

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸

رشته مد نطر چیه؟

یه موسسه کفایت میکنه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

مغز این بچه رو نترکونید

حالا یه سال پشت کنکور بمونه اسمون به زمین میرسه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳