2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده پسر توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 152 پست

عزیزم خیلی اشتباه میکنی اونایی که از اول میان التماس ومنت کشی و چقدر هزینه میکنن بعد از یه مدت با عروس خوب رفتار نمیکنن اونوقت شما که اینجوریه عاقبت خوشی نداری خانواده شوهر خیلی رو زندگی تاثیر داره اگه خوشبختی خودتو میخوای قیدشو بزن تا دیر نشده 

عزیزم عشق شوهر به همسر رو قبول ندارن  عشق پسر به مادر رو قبول دارن  اگه میتونی قبول کنی ...

اتفاقا اگ من گله کنم میگ ن تو حق داری بی احترامی کنی ب اونا ن اونا حق دارن ب تو بی احترامی کنن ولی عملا اونا تاحالا بی احترامی کردن!

سلام میشه برا حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی اشتباه میکنی اونایی که از اول میان التماس ومنت کشی و چقدر هزینه میکنن بعد از یه مدت با عر ...

همینا واقعا نگرانم میکنه از اینده خیلی میترسم

اتفاقا اگ من گله کنم میگ ن تو حق داری بی احترامی کنی ب اونا ن اونا حق دارن ب تو بی احترامی کنن ولی ع ...

اینم درنظر بگیر که هنوز دوستین و ازدواج نکردین. فکر کن چند سال از ازدواجت بگذره و تب عشقتون بخوابه...بیشتر اشنا شو و تحقیق کن. مشاوره هم باهم حتما برین

من اصلا از عشق و عاشقی بدم میاد خودم ازدواج کردم ولی عیچوقت عاشق نشدم کلا وابسته به کسی نیستم حتی خونوادم اگه روزی اطرافیانم یا شوهرم یا بچم رو از دست بدم چون وابسته نیستم و دوریشونو راحت تحمل میکنم من حتی به بچم وابسته نیستم میدونم روزی بزرگ میشه باید بره دنبال زندگیش به خودم اهمیت میدم و دغدغه ام فقط خودمم . بنظرم عاشق شدن سخته وابستگی سخته باید دل بکنیم  هرچی وابسته و عاشق باشی مشکل پیش میاد من هیچوقت عاشق کسی مخصوصا مردها نشدم چون اعتمادی به کسی ندارم و شنیدم آدمهایی که عاشق بودن ولی به مرور سرد شدن پسر داییم گریه میکرد من این دخترو میخوام خونوادش رو وادار کرد که برن خواستگاری درسته الان چند ساله ازدواج کردن و بچه هم دارن ولی خانمش رفت و امد نداره زن داییم ناراحته چون عروسش بچه رو خونه مادر شوهر نمیفرسته و ارتباطا سرده دیگه خبر ندارم ارتیاط پسرداییم و زنش چطوره فقط میدونم زن پسرداییم با خونواده شوهرش مشکل داره درسته همه مشکل دارن ولی از اول دعوا و کدورت و ناراحتی باشه سردی پیش میاد مردا عین بچه هستن اولش جو گیر میشن عشق و عاشقی میکنن یه مدت بگذره از سرشون میوفته نیاز به پدرو مادر دارن تا عین بچه ها برن زیر بال و پرشون. همه ما ادمها به مرور تغییر میکنیم این عشق و عاشقیا تو کتاباست یه مدت فشار مالی و زندگی به ادمها بیاد عشق و دوست داشتن یادشون میره یا کم میشه بسته به ادمی داره ادمها موجودات پیچیده ای هستن با یک سال یا ۶ سال یا چندین سال نمیشه شناخت ماها قابل پیش بینی نیستیم یهو یه رفتاری میکنیم اطرافیان تعجب میکنن بنظرم اعتماد کردن سخته چه برسه عاشق بشی تو فیلم پایتخت هما میگفت من بعد اینهمه سال با داشتن دوتا بچه هنوزم نقی رو نشناختم بنظرم با مشاور صحبت کن شاید بعدها زندگیت خوب بشه ولی سخته تحملشو داری؟ باید خودت ببینی ایا تحمل داری ماها که سنتی و به خواست خونواده ها ازدواج کردیم کلی مشکلات داریم چه برسه خونواده ها راضی نباشن بنظرم احتیاج به نشاور داری با مشاور حتما صحبت کن 

من اصلا از عشق و عاشقی بدم میاد خودم ازدواج کردم ولی عیچوقت عاشق نشدم کلا وابسته به کسی نیستم حتی خو ...

کاش منم بتونم اول ب خودم احترام بذارم اول برا خودم ارزش قائل بشم...

این همه سال منتظرش بودی به پاش موندی من اگه باشم اینقدر میخایم همو خانوادش برام مهم نیس مهم اونه که ...

مگ ارزش قائل شدن ب این معنی نیس ک نباید منو حایی ببره ک بی احترامی شه بهم؟

سلام عزیزم شما اصلا هم اشتباه نکردی و اون آقا هم مطمعن باش شما رو می خواد که شش سال مونده و تلاشش و ...

الان رابطه خونواده همسرتون چطوره با شما؟

با این موافقم خب همو میخوایید ایشونم تخصیل کرده ست از اون جوون های اویزون نیست که نشه روش خساب کرد ...

ن واقعا پسر خیلی خوبیه من فقط از اینکه نخوان بیان مراسن و ما بریم خونشون ناراحت شدم

عزیزم منم مادر شوهرم از اینکه پسرش منو میخواست ازهمون اول مخالف بوده ولی پسرش اصرار به ازدواج بامن د ...

الان از ازدواجتون پشیمونبن؟