2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده پسر توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 152 پست
عزیزم فرهنگ کردها مث ترکا سنتیه. نیاین بریزین سرما اینا مال اکثریته نه همه کردها. مادرشوهر نقش مهمی ...

نظرتو قبول دارم ...بله تو فرهنگ سنتی اشون دختر زن و اینا کم ارزشن...فردا سر بچه دار شدنت حس می کنن بچه اوناس نه تو فقط مال پسرشون،،،شکر خدا نسل جدید این جور نیستن،،،اگه همسرت طرز فکرش جدید هست و همکاره باهات منطقی هست الکی غیرتی نیست ادامه بده

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فرهنگ کردها مث ترکا سنتیه. نیاین بریزین سرما اینا مال اکثریته نه همه کردها. مادرشوهر نقش مهمی ...

یا خداااا من نمیتونم بپذیرم این شرایطو بهیچ وجه

سلام میشه برا حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنین؟
عزیز دلم نگفتم که دلتو بزنم آ، گفتم که همچین مواردی هم هست و بدونی، مشاوره بیشتر میتونه کمکت کنه، خو ...

مرسی عزیزم امیدوارم خدا راه درستو بذاره پیش پام..

نظرتو قبول دارم ...بله تو فرهنگ سنتی اشون دختر زن و اینا کم ارزشن...فردا سر بچه دار شدنت حس می کنن ب ...

ن خودش واقعا پسر خوبیه الکی غیرتی و اینا نیست ولی طرز فگر خونوادش خیلی قدیمیه متاسفانه..

ارش انتظار داشتم ک بگه جایی نمیبرمت ک بخواد بهت بی احترامی شه

عزیزم بزار از زندگی خودم برات بگم

ازدواج من یه ازدواج سنتیه! 

مادر شوهرم منو تو یه مراسم دید و برای پسرش پسندید! 

بعدم اومدن خونه مون یه صحبتی کردیم و حالا شوهرم واقعا از من خوشش اومد یا رو حرف مادرش حرف نزد بماند!؟ 

اما ما بعد نامزدی به هم علاقه مند شدیم

از اولین روز عقد اذیت های خانواده ی شوهرم به خصوووص مادرش شروع شد! 

منی که تو خانواده عزیز کرده بودم کسی از گل نازک تر بهم نمیگفت مامانمم رابطه ی خوبی با خانواده شوهرش داشت و تا به حال از این اختلافا ندیده بودم تحت فشارای شدید روحی قرار گرفتم

خانواده م همه جوره به شوهرم احترام میزارن چقدر حمایت مالی و... کردن ازش 

در حالیکه ما از لحاظ مالی، فرهنگی، تحصیلی و همه جوره از خانواده ی شوهرم بالاتر بودیم اما لحظه ای نه خودم نه خانواده م بهشون فخر نفروختیم و از اول سعی کردیم خاکی و بی ریا رفتار کنیم

اما نمیدونم چرا از روز اول یه جور برخورد میکردن انگاری مخالف ازدواجمونن! 

یا مثلا من خودمو بهشون انداختم

یا هر چی! 

بارها مادر شوهرم گفته آرزو داشتم پسرم عرضه داشت دوست دختر میگرفت و با اون ازدواج میکرد😂

جالبه نه؟! 

میخوام بهت بگم زندگی با آدم های سلطه جو و زور گو خیلی خیلی سخته

من ندونسته گیر یه همچین آدمایی افتادم

تو داری دونسته این کارو میکنی

من نمیگم زندگیت خراب میشه خدایی نکرده طلاق میگیری و... 

مگه من طلاق گرفتم یا زندگیم خراب شد؟! 

نه، من و شوهرم همدیگه رو دوست داریم 

داریم با هم زندگی میکنیم تا حد زیادی هم جلوی  دخالتای خانواده شو گرفتیم

اما... 

منم از اول زندگیم آرزو به دلم موند شوهرم بگه جایی که به زنم بی احترامی بشه نمیرم! 

ولی هیچوقت نگفت

میدونی چرا؟! 

چون اون قرار نیست از خانواده ش دل بکنه

اگه بخواد این حرف رو بزنه که باید کل خاندانش رو فراموش کنه

چون اونا هیچوقت منو دوست ندارن و همیشه بی احترامی خواهند کرد...! 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

متاسفانه فرهنگ اکثر ایرانه 

ما هم لریم و تو لرا هم همین چیزا هست

نمونه ش مادر شوهر خودم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
عزیزم بزار از زندگی خودم برات بگم ازدواج من یه ازدواج سنتیه!  مادر شوهرم منو تو یه مراسم دید ...

وای مادرش خودش تورو پسندیده چرا باید این رفتارو داشته باشه

وای ب حال من ک از اولم منو نمیخواستن...دیگ واقعا کشش ندارم خیییلی پیر شدم

ینی اینکه از من بخواد بعد اینکه برا مراسممون حضور نداشتن برم خونشون این درسته؟

با درست و غلطش کاری ندارم

اما شما میگی اونا کار اشتباهی کردن پس ما نباید بریم

من به شما میگم از این به بعد اونا دائم از این کارای اشتباه میکنن

پس کلا نباید رابطه ای داشته باشید! 

خب پس ببین آقا پسر میتونه کامل قطع ارتباط کنه یا نه

اگه نه بدون تا آخر عمر باید در مقابل بی احترامی هاشون احترام بزاری

با درست و غلطش کاری ندارم اما شما میگی اونا کار اشتباهی کردن پس ما نباید بریم من به شما میگم از ای ...

حرف شما منطقیه..

میگ من مطمئنم بعد عقد نظرشون عئض میشه وقتی تورو کامل بشناسن و اگ بخوان بی احترامی کنن نمیریم سر بزنیم.. نمیدونم چقد ابن حرف درسته

میشه بگین تعادل ینی چ جور رفتاری درسته؟

یعنی نخواد مدام پیش مادرش باشی طبق میل مادرش رفت و آمد کنه ...یعنی بخواد یه پیرهن بخره نره با مادرش مشورت کنه...یه کلام هم مرد مستقلی باشه هم احترام مادرشو که حفظ کنه هم نزاره به تو بی احترامی بشه ا،،،که این کار واقعا سخته

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 
یا خداااا من نمیتونم بپذیرم این شرایطو بهیچ وجه

پس تا ازدواج نکردی خوب فکراتو بکن... بنظر شخص من زندگی کردن با کردها با غیر کردها خییییلی سخته. شاید الات که داغین تو عشق نامزدت باشی اما بعدها خانوادش اولویتشن و شک نکن چون تو این فرهنگ بزرگ شده. اینو کسی داره بهت میگه که سالهاست کردهارو میشناسه: مادر اولویت تاثیرگذار و عشق اول پسرشه