2777
2789
عنوان

این دکترهای بی وجدان

1260 بازدید | 100 پست

چند وقتپیش رفته بودم دکتر واسم ازمایش و سونو نوشت.

بعد تو مطب تاکید کرد که بروفلانجا ازمایش بده داروهاتم از فلان داروخانه بخر حتما.منم گفتم باشه.

بعد رفتم یه جای دیگه چون واقعا کارش درسته و سالهاس میرم.خلاصه ازمایش و سونو رو دادم و بردم پیش دکتر.کلی دعوام کرد که نگفتم مگه ببر فلان ازمایشگاه؟ و اصلا نگاه نمیکرد ازمایشمو🫤😲

بعد امروز یه کلیپ دیدم که اینا قرارداد میبندن با داروخانه ها و ازمایشگاه ها و درصد میگیرن😑

شماها وجدان ندارین واقعا کاری با دکترای کاردرست ندارم ولی بعصیاشون خیلی بی وجدانن خیلی

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

و اینکه اون جایی که میگفت برم ازمایش بدم ۳ تومن ازم خواست و بیمه رو قبول نمیکرد .

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه برای ما همچیکار کنم شکایت کنم؟

کاری نمیتونی بکنی خواهر.فقط ازین به بعد هوشیار باید باشیم.

بعضیاشون یاشریکن یاقرارداددارن امابعضیاشون میگن بعضی ازمایشگاههانتایجشون دقیقه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه دکتر همین کارو با من کرد 

و کلی راهم دور شد تا رسیدم داروخانه 

و داروهاش چند تا کرم و پماد ساده بود 

و من فکر کردم حتما داروهای مهمیه که فقط اون دارو خانه داره 

من برای سود دختر ۲۵۰ پول اسنپ دادم الکی 

متهم اظهار پشیمانی نکرد🌈🌧️

درسته

برای ماهم اتفاق افتاده بارها

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

ولی این برا من پیش اومده رفتیم یه جای دیگه دکتر همین کارو کرد رفتیم دوباره جایی که خودش گفت و نتیجه ها فرق میکرد جای اول تشخیص نداده بود ما از جای دوم فهمیدیم مشکلو

ولی این برا من پیش اومده رفتیم یه جای دیگه دکتر همین کارو کرد رفتیم دوباره جایی که خودش گفت و نتیجه ...

اره بعضی ازمایشگاههانتایجشون دقیقن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

این دکترا سیر نمبشن بقول یکی میگف دکتر یعنی کاسب. مریضو مجبور میکنن پول نقد بیار چیه مالیات ندن انگا ...

پول نقدیا کارت به کارت