2777
2789
عنوان

این دکترهای بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 97 پست
دخترم ۱۴ ماهش بود راه نمی رفتتو شهرمون فقط یه ارتوپد اطفال داریممطب دکتر اینجوریه که باید کلی راه بر ...

من دکتر زنان که اول بارداریم رفتم فک کن روزی ۱۲۰ تا مریض می دید. ویزیتش ۵۰۰. بعد سوال یا مشکلی هم داشتی تلفنی نبود بهش زنگ بزنی بپرسی باید صبر می کردی تا ویزیت بعدی . بعد ۸ نفر ۸ نفر می فرستادن داخل اتاق  . واقعا ادم سختش بود سوال کنه از دکتر . برای هر نفر شوخی نکنم شاید ۳ دقیقه هم نمی گذاشت . منم دکترم رو عوض کردم . خدایی بگم این دکتره قشنگ وقت می ذاره شاید ۱۰ دقیقه برای هر نفرحتی مشکلی داشته باشی و بری یا وقتایی که ازمایش و سونو فقط می برم نشون بدم  هم دیگه ویزیت نمی گیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی

اگر فکر کردید یه مرکز پزشکی ، رادیولوژی و یا هر جایی که خدمات پزشکی انجام دادید در حقتون ناحقی کرد و یا پول زیادی گرفت و یاهر مشکل دیگه ای به 190 زنگ بزنید و شکایت کنید

خداییش پاسخگویی شون عالیه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

دانشگاه بودم هم اتاقی ام میگفت پدرش بخاطر قصور پزشکی فوت شده مقصر پزشک بوده شکایت کرده بودن درحال مر ...

مادر منم ۴ سال پیش به خاطر قصور پزشکی فوت شد . تو شمال خورد زمین بردیم بیمارستان عکس گرفتیم گفتن دستش شکسته ببرید تهران عمل کنید با ماشین خودتون هم ببرید مشکلی نیست . در صورتی که دنده شکسته بود و کبد پاره شده بود و خونریزی داخلی شدید داشت  . پدرم امبولانس گرفت رفتیم تهران ساعت ۴ صبح رسیدیم تهران ترافیک وحشتناک جاده شمال در صورتی که اگر می گفتن خونریزی داخلی هست پدرم می تونست از حلال احمر هلکوپتر بگیره.ما ۱۴ ساعت فقط تو جاده بودیم .تو تهران تازه تشخیص دادن کبد پاره شده ساعت ۸ صبح بعد از ۲۴ساعت خونریزی داخلی شدید.

مادر منم ۴ سال پیش به خاطر قصور پزشکی فوت شد . تو شمال خورد زمین بردیم بیمارستان عکس گرفتیم گفتن دست ...

آخی خواهر ناراحت شدم بخدا خیلی.خدا بت صبر بده مادرت هم غرق رحمت الهی بشه جاش طوبی بهشت .بله متاسفانه بعصی میخان از سر باز کنن تشخیص درست نمیدن دلسوز نیستن 

مادر منم ۴ سال پیش به خاطر قصور پزشکی فوت شد . تو شمال خورد زمین بردیم بیمارستان عکس گرفتیم گفتن دست ...

الهی

چقدر دردناک

شرک غمتم عزیزم

مادر منم دکترهای بیسواد به کشتن دادن

داروهای فشار خون شو قطع کردن برای همین دچار نوسان فشار خون شدن و ظرف یکی دو روز آسمانی شد مادر بیگناهم

وطن ای مادر غمدیده ام.......

من یه بار غیر عمد یه ملخ کشتم یعنی یهو ترسیدم اون لحظه کشتمش عمدی نبود تا چند ماه عذاب وجدان داشتم میگفتم بچه های ملخ را یتیم کردم بخدا زنگ زدم سوالات شرعی گفتم چیکار کنم طرف خندید بم گاهی میگم چطور بعصی فطرت پاک انسانی خودشون را فراموش میکنن نارحت نمیشن تازه از وقتی ماجرای تجاوز به اون زن بیمار تو اورژانس وتجاوز تو خود بیمارستان ها را شنیدم وخوندم میترسم دولتی هم برم اون زن تووحالت بیهوشی تو ماشین آمبولانس بش تجاوز شد زنه نتونست تحمل گنه بعد مدتی خودکشی کرد خواهرش هم که دوسش داشت اونم بعد مدتی خودکشی کرد ماجراش را تو اینترنت از سایت خود ایرانی دولتی خوندم یعتی اول فکر کردم دروغه خیلی مطالعه کردم دیدم واقعیت داره بعدم جریان تجاوز خود بیمارستان یک پرستار که به چند بیمار زن با همکاری همکار مردش تجاوز می‌کرد گندش دراومد دوربین ها را چک کردن من همش فکر میکردم اینا تو خارجه ولی متوجه شدم تو حالت بیهوشی هم بعصی آقایون کثیف پرستار تجاوز کردن دیگه میترسم برم یعتی خدا نصیب نکنه میمیرم ولی با ماشین اورژانس نمیرم حالا هستن کادر درمان ودکتر پرستاران خوب با وجدان هم خدایی ولی خوب اینا هم هست متاسفانه. 

جدای از اون چقدر زیر میزی میگیرن من پارسال زایمان کردم واسه سزارین همه دکترا ۱۰ به بالا می‌گرفتن

حالا سزارین میگیم چون اختیاریه ممنوعه هیچی پدرشوهرم رفت پلاتین داخل پاشو برداره چون اذیتش میکرد دکتر همون اول کار گفت ۱۲ تومن باید حدا به خودم بدی تا برای عملا بیام چون پولی که بیمارستان میده صرف نمیکنه

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)