2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده پسر توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 152 پست
از،کجا چجوریه واقعا موثره ینی؟ از طلسم و اینا خیلی میترسم

عزیزم منم اصلا اعتقاد نداشتم 

اما دخترداییم با دوست پسرش بعد از ۷ سال کات کردن 

پسره رفت 

دخترداییم رفت پیش دعا نویس جذب معشوق زد و الان باهاش نامزده

منم دیدم کارش خوبه ازش زبان بند واسه شوهرم گرفتم الان بخدا بجز چشم هیچی نمیگه 

البته یکم هزینه هاش بالاس اما واقعا کارشون خوبه

کلا از این رو به اون رو شد  الان دیگه فقط هرچی میگم میگه چشم

كدوم شهري؟

شوهرمنم حرفموگوش ميده اما ميخوام كلا همه حرفاموگوش بده

اگه از خدا پروا كني،ميتوني پر،وا كني  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مادرش خودش تورو پسندیده چرا باید این رفتارو داشته باشه وای ب حال من ک از اولم منو نمیخواستن...د ...

عزیزم هیچ فرقی نداره بعضیا شخصیتشون اینجوریه

آدمای سلطه جو نه تو زندگی به خودشون خوش میگذره نه میزارن یه آب خوش از گلوی بقیه بره پایین

حالا فرقی نداره عروس انتخاب کی باشه! 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
چند سالشونه دایی شما؟

سی و پنج سال...اونم دختری که دوسش داره هم هم کلاسیش بوده هر دو شون الان استاد شدن تدریس می کنن،،،حیف از اختلاف فرهنگ دست هر دوشونو بسته ،،،البته اینم بگم خانواده اون خانومم راضی نیستن با کردازدواج کنه دخترشون

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 
ن خودش واقعا پسر خوبیه الکی غیرتی و اینا نیست ولی طرز فگر خونوادش خیلی قدیمیه متاسفانه..

از خودش مطمعن باش حتما...خدا رو شکر خودش روشن فکر باشه

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 
یعنی نخواد مدام پیش مادرش باشی طبق میل مادرش رفت و آمد کنه ...یعنی بخواد یه پیرهن بخره نره با مادرش ...

کلی سر این بحث داشتیم ک من نمیام شهر شما زندگی کنم..

و با کلی فشار الان پذیرفته ک اون جا زندگی نکنیم ولی خونواده ش تنها دلیل مخالفتشون همینه ک میخوان همون شهر باشه پسرشون حتی اگ ب قیمت ول کردن دانشگاش باشه..حتی اگ ب قیمت حال و روز بدش باشه..میبینن جسمشم بهم ریخته ولی سر سوزنی براشون مهم نیس

مادرش میگ پسری ک بخاطر یه دختر اشک بریزه لیاقت نداره باید بره بمیره!!!

سلام میشه برا حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنین؟
سی و پنج سال...اونم دختری که دوسش داره هم هم کلاسیش بوده هر دو شون الان استاد شدن تدریس می کنن،،،حیف ...

واااااییییی چقددد دردناکه واقعا چرا واقعا تو ایران این شکلیه ازدواجا!!

حرف شما منطقیه.. میگ من مطمئنم بعد عقد نظرشون عئض میشه وقتی تورو کامل بشناسن و اگ بخوان بی احترامی ...

ببین هیچ ضمانتی وجود نداره متاسفانه

من میگم شما همیشه بدترین حالتو در نظر بگیر

حالا اگه آخر عاقبت خوب و خوشی هم داشت که چه بهتر

یکی از دوستای من بود اولش مادر شوهرش خیلی مخالفش بود ولی بعد که بیشتر شناخته بودش باهاش خوب شده بود حتی اومده بود اعتراف کرده بود که من راجع به تو اشتباه میکردم عروس از تو بهتر گیرم نمیومد

الانم رابطه شون با هم خیلی خوبه

هر کس از تجربه ی خودش حرف میزنه

تجربه ی من تلخ بود

تجربه ی یکی هم مثل دوستم شیرینه

به هر حال ازدواج مساله ی مهمیه

خوب فکر کن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
کلی سر این بحث داشتیم ک من نمیام شهر شما زندگی کنم.. و با کلی فشار الان پذیرفته ک اون جا زندگی نکنی ...

بیا پسرش اشک ریخته بی توجه....به نظر من حتما مشاور برو اون آقا داره پزشک میشه چهل سالشم بشه زن می گیره،،،،خودتم داری میگی اون آقا به زحمت قبول کرده کنگاور زندگی نکنین،،،،من بودم جات یه مشاور اساسی میرف

متاسفانه فرهنگ اکثر ایرانه  ما هم لریم و تو لرا هم همین چیزا هست نمونه ش مادر شوهر خودم

عزیزم فرهنگ لرهارو تا حدودی میشناسم اما جیزی که از فرهنگ کردها گفتم تو مخیله شما اصلا نمیگنجه. بییییییش از اندازه واسه مادر ارزش قائلن.مادر رو سر پسر جا داره. عشق اول و اخرشه. مادرشوهر بیش از حد دخالت میکنه و سلطه جو هست و پسر هم عاشق مادر. زن بی ارزش و فقط حمال

ببین هیچ ضمانتی وجود نداره متاسفانه من میگم شما همیشه بدترین حالتو در نظر بگیر حالا اگه آخر عاقبت ...

حرفتون کاملا درسته...خیلی باید درست فکر کنم...برام دعا کنین

عزیزم فرهنگ لرهارو تا حدودی میشناسم اما جیزی که از فرهنگ کردها گفتم تو مخیله شما اصلا نمیگنجه. بیییی ...

خونواده ش اصلا عشقو قبول ندارن براشون کلمه عشق تعریف نشده ست... میگن پسری ک بخاطر دختر اشک بریزه تا این حد دختریو بخواد باید بمیره!