2777
2789
عنوان

از زندگیم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم یه کم ازش فاصله بگیر تا اون بیاد سمتت

نمیتونم بخدا هی بخودم میگم دیگه تموم سمتش نمیرم باز می دیوونه ها میرم پیشش اونم همش پس میزنه میگه نیا پیشم ولم کن نمیخامت بازمن میرم آخه چرا من انقدبدبختم

عزیزم معلومه شما خیلی عاقلیچند سالته چند ساله ازدواج کردین

ممنونم عزیزم شما لطف دارید

۳۰سالم هستش ۶ساله ازدواج کردم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

خلا ایجاد کن بزار جای خالیتو حس کنه بهش فرصت بده بهت محبت کنه اینقد چسبیدی بهش فرصتی براش نزاشتی بیشتر از چشمش افتادی.... بعدم هر اتفاقی افتاد بدون دنیا به آخر نرسیده و تو هنوز فرصت زندگی کردن داری پس زیاد خودتو ناراحت نکن... 

منم یه مدت همینجوری بودم الان اصلابهش توجه نمیکنم بیخیالش شو نبایدوابسته بشی همه مردهاهمینن. مردهافقط یه سال اول ازدواج توجه دارن بعدش تمام

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
انقدشبا تاصب گریه میکنم نامعلوم نیست کی خابم ببره اونم بی تفاوت میگیره میخابه پیش مامانش زندگی میکنی ...

اول بهم بگو چندسالته؟

و چندسال ازدواج کردی؟

اگ میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید🌸

ببین جلوش یه کتاب بردار بخون ازت سوالی پرسید نگاش نکن جوابشو بده که با خودش فکر کنه اون کتاب چی داره که اینقدر بهش توجه داری یا تو گوشیت جک بخون بلند بخند کلا بهش زیاد نچسب به کار خودت برس فک کنم اینقدر بهش اهمیت دادی و محبت کردی که با خودش فک می‌کنه حتما یه چیز خوب در من هست که اینجوری رفتار می‌کنه و در آخر بهت پیشنهاد میکنم توهم بی لیاقتی در پیج آقای ابوالفضل طحان رو گوش بدی صحبتاش عالیه موفق باشی دوست عزیز😘😘

ممنونم عزیزم شما لطف دارید ۳۰سالم هستش ۶ساله ازدواج کردم

خدا و امام زمان عشقتونو تا ابد پایدارکنه توروخدا قدرهمو بدونید حتی تو روزای بد خدایی نکرده

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤