2777
2789
عنوان

از زندگیم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم بخدا هی بخودم میگم دیگه تموم سمتش نمیرم باز می دیوونه ها میرم پیشش اونم همش پس میزنه میگه نی ...

دختر خوب بهت میگه نیاسمتم باز تو میزی اشتباه میکنی دختر خوب

ببین یکم برلی خودت ارزش قال باش 

بنطرم یهو نمیشه تغیر داد قدم قدم جلو برو

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
نمیتونم بخدا هی بخودم میگم دیگه تموم سمتش نمیرم باز می دیوونه ها میرم پیشش اونم همش پس میزنه میگه نی ...

وا میگه نیا و اینقدر خودتو کوچیک می‌کنی معلومه واسه خودت ارزش قائل نیستی عزیزم

خدا و امام زمان عشقتونو تا ابد پایدارکنه توروخدا قدرهمو بدونید حتی تو روزای بد خدایی نکرده

عزیزم اونقدر بدبختی مشکلات دارم که اصلا یادم نیست که ازدواج کردم

گاهی میگم کاش همسرم بد بود ولی این همه بدبختی نداشتم

خیلی خستم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

عزیزم بنظرمن چون خیلی دوسش داشتی بهش بیش ازحدوابسته شدی .اصلاخوبنیس .یعنی هیچ کاریم نکنه فکرمیکنی بیمحلی کرده ازش ناراحت میشی وعصبی همین باعث میشه ازت دورتربشه .وبگه ای بابابازگیرداد.

شوهرت دوست داره ولی سعی کن یکم ازش مستقلترباشی .بیمحلی کردیاخستس یادلش تنهایی میخوادبهش زمان بده تابیاد .نرو دنبالش

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

من دارم تحمل می‌کنم دوست داشتن یکطرفه یعنی سوختن 

تازه شوهرتم به خودش میگیره که الان من چیم این همش دنبالمه 

من بعد از دوتا بچه زندگیم اینه 

خسته شدم تازه زایمان کردم اینقدر بی تفاوته اصلا نمیپرسه حالت چطوره 

یه بچه رو پام میزارم یکیم میچسبه کنارم اینقدر میگم بخواب بخواب تا خوابش ببره 

نمیکنه دختر بزرگمو کنار خودش‌بخوابونه من با نوزاد حداقل سرکله بزنم 

شامم سرد میشه یه دستم به اینه غذا بزارم دهنش‌یه دستم نوزاد بغل 

وای خیلی خسته م دلم گرفته داغ دلمو‌ تازه کردی 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
عزیزم بنظرمن چون خیلی دوسش داشتی بهش بیش ازحدوابسته شدی .اصلاخوبنیس .یعنی هیچ کاریم نکنه فکرمیکنی بی ...

دقیقا همینطوریم ما..من همین نظرو‌برااون دارم..انقددددبهش وابستم ک‌نمیتونم ببینم داره کم محلی می‌کنه فقط خودمو داغون کردم

چکارکنم یعنی میشه بهم بگی

عزیزم اول اینکه شرایط شوهرت باتوجه ب کار و موقعیتش درک کن

بعد بیشتر ب خودت برس ب خودت اهمیت بده

کارهایی ک دوس داری بکن

کارهایی ک حتما باید باشوهرت انجام میدادی تنها انجام بده مثل نظر تو خرید لباس رفتن برا خرید وسیله و لباس و...

اینجوری بهش نشون میدی مستقلی

ب خودت اهمیت بده

وقتی خونس کتاب بخون

تو گوشی بازی کن و جک بخون

برو اتاق آهنگ بزار برقص

ببین میاد بهت بگه تو نظر من نمیخوای تو ب من بی توجهی

و مههههههم تر از همه

عزیزم تو بدون توجه شوهرت هم یه دختر زیبای دوست داشتنی هستی ک حداقل حداقل برا خانوادت  عزیزی

اگ میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید🌸
چکارکنم یعنی میشه بهم بگی

همین فاصله تو باهاش حفظ کن اول به خودت ارزش بزار سرتو گرم کن کتاب بخون فیلم ببین خانه داری کن نمیدونم شاغلی یا نه اما کلا وقتی شوهرت هس خودت و سرگرم کن تا بهش زیاد نزدیک نشی اما بی احترامی هم نکن غر نزن بزار یه قدم واست برداره اگه برداشت توام یه قدم برو جلو بهش محبت کن ...

من دارم تحمل می‌کنم دوست داشتن یکطرفه یعنی سوختن  تازه شوهرتم به خودش میگیره که الان من چیم ای ...

خب ازش بخواه ک ب بچه ها  اهمیت بده

مخصوصا بزرگتره 

بامحبت باهاش حرف بزن

بگو بچه ب پدر توجه و محبتش نیاز دارن

اگ میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید🌸