2777
2789
عنوان

از زندگیم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 81 پست
میشه برا منم دعاکنید😭

حتما عزیزم🍀❤

بخدا مشکلت انقدر حاد نیست

مردا برخلاف ظاهر و حرفاشون خییییلی ام لوسن این یادت نره😜

🌸و یه نکته مهم هیچ وقت هیچ وقت حال خوبت و شادی درونت وابسه به هیییچکس نکن

اگ میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید🌸
نمیتونم بخدا هی بخودم میگم دیگه تموم سمتش نمیرم باز می دیوونه ها میرم پیشش اونم همش پس میزنه میگه نی ...

ای جانم منم مث شمام خانوادش خیلی دخالت میکردن و اذیتم میکنن اما بخاطر شوهرم چیزی نمیگفتم فقط شوهرمو میدیدم دید انقد وابسته ام هر روز بیرونم میکرد از خونه اما باز برمیگشتم تا یه ماه پیش کلا وسایلمو جمع کرد کتک کاری کردو انداختم بیرون الان دنبال کارای جدایم اما دلم تنگ شده براش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم منم مث شمام خانوادش خیلی دخالت میکردن و اذیتم میکنن اما بخاطر شوهرم چیزی نمیگفتم فقط شوهرمو ...

خیلی بده انقد وابسته باشی..من خودمو داغون کردم بخدا..من جاییو ندارم برم دوبار ازخونه بیرونم کرده رفتم نشستم توانباری پارکینگ خونمون..چون هیجارو نداشتم ک برم من نمی‌دونم خدای ماکجاست جواب دل شکسته منو کی میده 

حتما عزیزم🍀❤ بخدا مشکلت انقدر حاد نیست مردا برخلاف ظاهر و حرفاشون خییییلی ام لوسن این یادت نره😜 ...

مرسی قربونت برم..بخدامشکلم حاده..روانی شدم خودم متوجه میشم دیگه کنترل هیچیوندارم عصبی ک میشم خودمو میزنم انقدمیزنم تاخسته شم

وااییییی شوهر من ازسرکارک میاد میرررههه توگوشی تا وقتی بخادبخابه ازبس بهش گفتم بزارش کنار انگاارن ان ...

شمام بچه داری ؟

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍