2777
2789
عنوان

کیا واسه بچه دوم باردارن؟

928 بازدید | 23 پست

سلام من یه پسر ۲ سال نیمه دارم و تازه حامله ام دوباره.

خودمون خواستیم ولی یکم میترسم پسرم لجبازی میکنه .

شما در چه حالین؟ بچه اولتون چند سالشه؟یکم از خودمون بگیم و انرژی بگیریم

امیدی هست چون خدایی هست  

چقدر خوب من مجردم ولی چندین سال بعد هر وقت قصد داشته باشم بچه دار شم حتما یه همچین اختلاف سنی بین بچه هام ایجاد میکنم

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈

من دو ماهه حاملم پسرمم یک سال و ۴ ماهشه 

حالم ک داغونه ویار شدید دارم از ی طرف پسرم شیرمو میخوره همش درحال غش و ضعفم

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم سه سالشه وقتی فکر بچه دومو میکنم کمی استرس میگیرم هی میگم دوماه دیگه سه ماه دیگه یه سال دیگه😁😁 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
من دو ماهه حاملم پسرمم یک سال و ۴ ماهشه  حالم ک داغونه ویار شدید دارم از ی طرف پسرم شیرمو میخو ...

وای چقدر سخته عزیزم.تا کی میخوای شیر بدی بهش؟

امیدی هست چون خدایی هست  
چقدر خوب من مجردم ولی چندین سال بعد هر وقت قصد داشته باشم بچه دار شم حتما یه همچین اختلاف سنی بین بچ ...

اره خدا کنه خوب باشن باهم ...انشاالله خوشبخت شی گلم

امیدی هست چون خدایی هست  
اره خدا کنه خوب باشن باهم ...انشاالله خوشبخت شی گلم

اختلاف سنی کم خیلی خوبه هم بچه ها با هم بزرگ میشن هم اینکه کمتر باعث ایجاد حسادت تو بچه بزرگتر میشه چون اصلا مفهوم حسادت رو نمیدونه انچنان

ممنونم ❤انشا الله نی نی تون سالم به دنیا بیاد 

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈
خوبه ؟فکر کنم دیگه دخترت اکثر کارا رو خوش میکنه !

اره حتی توکار خونه هم کمکم میکنه انقدخوشحاله ک هرروزمنتظره داداشش بیاد

‏ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩﻧﺸﻮﻥمثل ﺑﺎﺩﺑﺰﻥ زﻏﺎﻟﻪ,ﻫﺪﻓﺸﻮﻥ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻧﺖ ﻧﯿﺴﺖ,ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺁﺗﯿﺸﺖ ﺑﯿﺸﺘربشه

دخترمن که از وقتی باردارم واسه خودش هیچی نمیخره همش واسه داداشش خریدمیکنه اسباب بازیاشم نگه میداره واسه نی نیمون

‏ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩﻧﺸﻮﻥمثل ﺑﺎﺩﺑﺰﻥ زﻏﺎﻟﻪ,ﻫﺪﻓﺸﻮﻥ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻧﺖ ﻧﯿﺴﺖ,ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺁﺗﯿﺸﺖ ﺑﯿﺸﺘربشه
وای چقدر سخته عزیزم.تا کی میخوای شیر بدی بهش؟

نمیدونم بخدا خودمم کم اوردم از یه طرف اینم کوچیکه گناه داره از ی طرف تو دلیمم گناه داره هیچ ویتامینی بهش نرسه ریز میز بدنیا بیاد. یکی به من گف شیرت خودش تلخ میشه پسرت دیگه نمیخوره نمیدونم راسته یانه

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤