چقدر خوب من مجردم ولی چندین سال بعد هر وقت قصد داشته باشم بچه دار شم حتما یه همچین اختلاف سنی بین بچه هام ایجاد میکنم
مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پسرم سه سالشه وقتی فکر بچه دومو میکنم کمی استرس میگیرم هی میگم دوماه دیگه سه ماه دیگه یه سال دیگه😁😁
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
اختلاف سنی کم خیلی خوبه هم بچه ها با هم بزرگ میشن هم اینکه کمتر باعث ایجاد حسادت تو بچه بزرگتر میشه چون اصلا مفهوم حسادت رو نمیدونه انچنان
ممنونم ❤انشا الله نی نی تون سالم به دنیا بیاد
مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈
نمیدونم بخدا خودمم کم اوردم از یه طرف اینم کوچیکه گناه داره از ی طرف تو دلیمم گناه داره هیچ ویتامینی بهش نرسه ریز میز بدنیا بیاد. یکی به من گف شیرت خودش تلخ میشه پسرت دیگه نمیخوره نمیدونم راسته یانه