2777
2789
عنوان

مامانا بچه هاتون چند سالشونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 35 پست

دو سال و دو ماه

روزی شونصد بار با لگو ها خونه میسازیم .. تاب بازی .. انیمیشن میبینیم .. خاله بازی گاهی ..نقاشی میکشم براش .. با گوشی بازی میکنه ... روزا هم نمیخوابه😐

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی لطفا

مثلا دستچین بازی میکنیم ولی الکی مهره هاشو قاطی میکنه سریع زنگو میزنه 

یا فوتبال دستی اون فقط توپو برمیداره و فرار میکنه 

قایم موشک 

قلقلک بازی تو تابستون آب بازی 

اون دراز میکشه ماساژش میدم من دراز میکشم اون ماساژ میده ماشین بازی هواپیما بازی مسابقع خنده و ....

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
عزیزم بچتون حرف میزنه یعنی جمله میگه

نه 

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

دختر من سه سال و دوماهش.

تاب بازی سرسره بازی فوتبال بازی میکنیم نقاشی میکشیم خمیر بازی جعبه ابزار داره ماشین و تلفن و..تعمیر میکنیم گیتار میزنیم آهنگ میذاریم میرقصیم اما بگم روزی سه چهارساعتم با گوشی و تلویزیون سرگرم تا من همه به خودم برسم هم کارهای خونه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
عزیزم بچتون حرف میزنه یعنی جمله میگه

فعلا فقط مامان بابا دادا نانا آب نه 

همینارو میگه البته یبار گفت آره بعد مه فهمید ما فهمیدیم دیگه نگفت

بچه های منم فقط کلمه میگن هنوز 

آره بخدا بچه منم همینه دکترم میگه عادیه اما من. استرس دارم

بچه من کلمه زیاد میگن  ولی جمله نه

دوقلوان؟

من ی دوقلوی دوساله دارم شیطون 

خدا بهت ببخشه گلم.برای دوقلو شدن ارث داشتین یا دارو استفاده کردین؟دختر هستن یا پسر؟؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها