ای جانم زنده باشن عزیزم.....عاشق دوقلوام ولی از مسئولیتش میترسم
♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟
قربونت عزیزم .دارو خوردم البته تنبلی تخمدان داشتم تحت نظر دکترم دارو مصرف میکردم ک گفت احتمال چند قل ...
منم تنبلی دارم.جسارتا میشه بپرسم اون ماه که باردار شدین چه داروهایی استفاده کردین و بعد از چند ماه اقدام باردار شدین؟و تو اون ماه که باردار شدین چه شبهایی اقدام داشتین؟؟؟معذرت میخوام که میپرسم آخه این هفته باید اقدام داشته باشم و دلم میخواد انشالله نتیجه بگیرم. البته امیدوارم اسی راضی باشه من تو تاپیکش این سوال رو پرسیدم
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
منم تنبلی دارم.جسارتا میشه بپرسم اون ماه که باردار شدین چه داروهایی استفاده کردین و بعد از چند ماه ا ...
من حدود۷ ماه تحت نظر دکتر بودم .دارو زیاد خوردم کلومیفن .لتروزل.ویتامین ای .دوفاستون .یادم نیست دقیق همشونو.وقتی هم بار دارشدم دکترم گفت ی شب در مان رابطه داشته باشید .انشالا ک باردار بشی عزیزم
من حدود۷ ماه تحت نظر دکتر بودم .دارو زیاد خوردم کلومیفن .لتروزل.ویتامین ای .دوفاستون .یادم نیست دقیق ...
من دو دوره کلومیفن خوردم و امپول اچ سی جی زدم که نشد.این ماه دکترم لتروزول داده و امپول.ممنونم عزیزم
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها