2777
2789
عنوان

دوستانی که مهاجرت کردن خارج از کشور لطفا یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدودا ۱۰ میلیارد

این تومان هست یا دلار ؟! 

اگه تومان هست عزیزم این مهاجرت سرمایه گذاری حساب نمیشه 

استرالیا برای ایرانی راحت تر از المان هست 

زبانت در حد محاوره باید اوکی باشه وگرنه به خیلی مشکلات میخوری و تا جایی که یادنه باید ایلتس داشته باشید هر دو نفر

ممنونم از همتون که نظرات ارزشمندتون رو در اختیارم گذاشتید 

حرف اخرم اینه که ایران وطن منه درسته الان شرایط خوبی نداریم و تحت فشاریم اما اگر هممون فکر مهاجرت باشیم کی باید بمونه ایران درست کنه ! حداقل الان تنها وجود من باعث شده ۱۰ نفر سر کار باشن ، خودخواهیه فقط فکر خودمون باشیم . این نظر منه جسارت منو ببخشید اگر باهاش موافق نیستید

شب همگیتون خوش😘

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون😊
میشه منوبه فرزندی قبول کنی ببری....

این بنده خدا خودشون 5 نفرن و کلی استرس دارن دختر😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣

البته اگه کسی رو هم بخوان فی سبیل اللهی ببرن اون منم. دیر اومدی نخواه زود بری😎

ممنونم از همتون که نظرات ارزشمندتون رو در اختیارم گذاشتید  حرف اخرم اینه که ایران وطن منه درست ...

دقیقا شوهرتو را1ضی کن بمونه من خیلی سعی گردم یمونم ولی متاسفانه بیکارم و خیلی اذیت شدم ید وطن ا ز خوب غربت بهتره ولی اینستاگرام سهند بهنام رو ببین ایشون ساکن المانه هر یکشنیه لایو میزاره با مهاجرطن شاید اطلاعاتشون بدردت بخوره