2777
2789
عنوان

دوستانی که مهاجرت کردن خارج از کشور لطفا یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 125 پست
من امشب به همسرم گفتم هر جور فکر میکنم من مال خارج رفتن نیستم ایران وطن منه خاک منه ، اگر قرار باشه ...

چند سالتونه خودت شاغلی بچه ها چند سالن شوهرت کارش چیه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
کلاس که الان مجازی زیاد هست می تونید برید یا آموزش های رایگان آنلاین تو بوتیوب زیاد هست  قرار ...

بله اما دوسه سال دیگه تا یکم سرمایه مونو جمع و جور کنیم

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ها که تو ایران زندگی لوکس داشتن میگن اونجا زندگی معمولی دارن ، چون هزینه ها بالاست و پول ایران ...

اگر اطلاعات درست داشته باشید جای درستی پول بزارید اونجا هم خوش می گذره 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
تمام وقت و انرژی را بزارید روی زبان  کانادا  جزو انتخابتون نیس

از طریق درس و تحصیل رشته زبان میشه رفت؟

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
خیلی ها که تو ایران زندگی لوکس داشتن میگن اونجا زندگی معمولی دارن ، چون هزینه ها بالاست و پول ایران ...

نه بترسی که جلو نری یعنی با اندیشه  برو جلو محاسبه شده

چند سالتونه خودت شاغلی بچه ها چند سالن شوهرت کارش چیه

خودم خانه دارم همسرم کارش ازاده توی بازار کار میکنه .دختر بزرگم ۹ سالشه و  دوتا بچه شیر به شیر دارم

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون😊
بله اما دوسه سال دیگه تا یکم سرمایه مونو جمع و جور کنیم

کلی وقت دارید پس 

اگر تو این دو سال کلیپ ببینید و کلاس مجازی برید حله 

و آهنگ و فیلم های زبان انگلیسی رو فراموش نکنید هم بچه ها ببینن هم خودتون واقعا مفیده 

من‌ و داداشم با فیلم و انيميشن و آهنگ انگلیسی یاد گرفتیم تا حد زیادی 

مثلا اهنگ های نوستالژی من اهنگ های انگلیسی هست 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬

وکیل مهاجرتی برا راهنمای اولیه خوبه اونا یی  که معروف  باتجربه و هستن یکی فک کنم ملک پور هست که اندیشه ولی برا اروپا  اسپورت میکنه  یکی هم احسان ولایتی برا کانادا میشناسم

چرا به فییلتر شکن میگید قندشکن    سوال شد برام

چون فییلتر رو نمی زاره پست کنم این هم مرسوم هست و اکثرا می دونن یعنی چی