2777
2789
عنوان

دوستانی که مهاجرت کردن خارج از کشور لطفا یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما کجا هستید،میشه از شرایط فاندتون  بگید از کدوم دانشگاه گرفتید

شرایط خاصی نداره ویزام چهارساله هست و به ازای فاند هفته اس دو روز برای دانشگاه کار میکنی درواقع فاند پولی که برای این کار میدن البته با اجازه استادت میتونی بیرون هم کار کنی و درامد داشته باشی

من دانشگاه مونترال و کنکوردیا اکسپت شدم که احتمالا همون کنکوردیا برم

شرایط خاصی نداره ویزام چهارساله هست و به ازای فاند هفته اس دو روز برای دانشگاه کار میکنی درواقع فاند ...

مقالتون رو برای فاند  چجوری انتخاب کردید که سریع پذیرش شدید،تو سفارت اذیت نشدید،کی ویزا گرفتید ،خوش به حالتون

مقالتون رو برای فاند  چجوری انتخاب کردید که سریع پذیرش شدید،تو سفارت اذیت نشدید،کی ویزا گرفتید ...

مقاله نداشتم مقاله تاثیر مثبت داره ولی بیشترش زبان خوب باشی اوکیه و رشته هایی که پذیرششون بهتره مثلا کامپیوتر خیلی پذیرشش خوبه و منم برق گرایش الکترونیک بودم و خوب خیلی دانشگاه ها این گزینه رو برای پذیرش دارن

و من هنوز ویزا نگرفتم تازه جواب پذیرشم اومده دو روزه، برای ویزا هم باید برم ترکیه و چچون دانشجویی اذیت نمیکنن و خود دانشگاه تاییدیه رو برای سفارت میزنه و فقط تحویل مدارک هست 

مقالتون رو برای فاند  چجوری انتخاب کردید که سریع پذیرش شدید،تو سفارت اذیت نشدید،کی ویزا گرفتید ...

اگر جدی هستی اول زبان امتحان بده که خیالت راحت باشه بعد به اساتیدی که تو زمینه رشتت هستند ایمیل بزن و یکم تعریف کن و بگو باهاشون دوست داری کار کنی و به زمینه تحقیقاتشون علاقه داری و اگر اوکی بودن از طریق داشنگاه برای پذیرش اقدام کن البته گاهی تا صدتا ایمیل هم میزنی که اساتید جواب بدن

مقاله نداشتم مقاله تاثیر مثبت داره ولی بیشترش زبان خوب باشی اوکیه و رشته هایی که پذیرششون بهتره مثلا ...

به عنوان RA میرید،منم همین کار رو میکنم ولی خب مقاله ای که به عنوان RAقراره با استاد کار کنید رو پرسیدم نه مقاله خودتون،من کاملا گیج شدم چرا دوتا رنج برای بودجه فاند گذاشته اصلا چه فرقی داره شما کدوم بودجه رو انتخاب کردید که زود پذیرش شدید،البته ببخشید دارم وقتتون رو میگیرم

به عنوان RA میرید،منم همین کار رو میکنم ولی خب مقاله ای که به عنوان RAقراره با استاد کار کنید رو پرس ...

اهان فک گردم مقاله های خودمو میگی

من دوسال دارم سعی مسکنم برم که امسال اوکی شد همچین زودم نیست.حتی منصرف شدم و امسال دکتری شرکت کردم .

من دیجیتال کار میکنم تو زمینه اینترنت اشیا و تو این مدت ماشین لرنینگ هم تسلط پیدا کردم البته براشون مهم نبود ولی دید مثبت داد 

من یبل از زمان که اپلای شروع بشه با استاد اوکی کردم و مونده بود دانشگاه 

رشتت چیه 

چه مقطع و دانشگاهی خوندی؟

به عنوان RA میرید،منم همین کار رو میکنم ولی خب مقاله ای که به عنوان RAقراره با استاد کار کنید رو پرس ...

یکی برای ra هست یکی یرای ta

Ra فاندی که میدن بیشتره و هم پروژه داری هم تدریس ولی ta بیشتر ندریسن

اهان فک گردم مقاله های خودمو میگی من دوسال دارم سعی مسکنم برم که امسال اوکی شد همچین زودم نیست.حتی ...

منم اتفاقا الان شروع کردم برای دو سال بعد،رشته بیوشیمی بالینی هست ،احتمالا بریتیش کلمبیا  رو انتخاب کنم چون خیلی مزیت داره و زمینه مقالاتش  برام اوکیه،منتهی کاملا سر در گم هستم چرا هر مقاله ای دو تا بودجه داره و مطمئن  هستم اینا تاثیر دارن رو پذیرش ،از طرفی میگن بورسیه نسبت به فاند واقعا مزیت بالایی داره که نیاز به مقاله تو isi داره حتما،حالا من کاملا سر دو راهی موندم

منم اتفاقا الان شروع کردم برای دو سال بعد،رشته بیوشیمی بالینی هست ،احتمالا بریتیش کلمبیا  رو ان ...

گاهی دولتشون به تو پذیرش میده گاهی هم بودجه رو به استاد میده و استاد بهت پذیرش میده که دومی بهتره برای همین مقدار هزینه ها فرق داره

حالا نمیدونم منظورت اینه یا نه

الان ارشدم، وزارت بهداشت

نمیدونم وزارت بهداشت چه جوری و گریداشون فرق داره و ...

ازمون greهم دارید یا فقط ایلتس و تافله

ولی فعلا فقط زبان بخون چون خیلی براشون مهمه

تو هر چی با استاد روون تر حرف بزنی اوکی تره

من عموم تو کاناداست قبلا میرفت با استادا صحزت کنه که منو پذیرش کنن میپرسیدن میتونه خوب صحبت کنه 

گاهی دولتشون به تو پذیرش میده گاهی هم بودجه رو به استاد میده و استاد بهت پذیرش میده که دومی بهتره بر ...

نه من منظورم بودجه خود مقاله هست،خیلی واسم عجیبه که دوتاست ،روم نمیشه از خود استادای دانشگاه بپرسم چون کلا ممکنه بهشون بر بخوره ،ولی ممنونم از راهنماییتون،اشکالی نداره من تو کارهام در اینده از شما کمک بگیرم و همینجا تگتون کنم واقعا اطلاعات خیلی مهمی دارید خیلی هم خوب تجربیات خودتون رو در اختیار میذارید،واقعا خیلی به دردم خوردن، خیلی ازتون ممنونم