2777
2789

(البته قبلش از کاربرای عزیز بخاطر صریح گوییم عذر میخوام)

هفته قبل بحاطر اینکه فشار ابمون کم بود و ابگرم نمیومد چند روز (دو سه روز) دستشویی نرفتم تا اینکه سفت شد و م ق ع د م زخم شد و همچنان باقی موند و درد وحشتناکی داشتم و اصلا نمیتونستم ذره ای اجابت مزاج داشته باشم. حتی به داخل رحمم و مثانم فشار زیادی میاورد. دیروز رفتم دکتر بدون معاینه با توضیحاتم نسخه نوشت.

قرص برای جلوگیری از عفونت

شیاف انتی همورویید

پماد انتی همورویید با اپلیکاتور

قرص منیزیم

قرص سی لاکس 

همشون هم روز یه بار

منم یه بار بعد بارداریم یبوست گرفته بودم که بعد با توصیه یه نفر که گفته بود سیب بخورم خوب شدم تا اینکه چند روزه از درد میمیرم. حالا نمیدونم اخه چرا هم شیاف داده و پماد؟ 

بعد استفاده هر کدوم باید خودنو بشوریم؟ چون در هر صورت بیرون میاد و ایا برای رحم خطری نداره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براي دردت شياف ديكلوفناك استفاده كن خودش التهاب هم بهتر ميكنه. نگذار درد بكشي

بعد از دفع هم خودت رو كه شستي توي يك تشت اب گرم بشين تا دردت كم بشه

اون پماد ها و دارو ها هم كمك ميكنه زخمت خوب بشه

مهم ترينش شياف ديكلوفناك اب روي اتيش

قبلش اگه دسشوییتون نمیاد شیاف بذارید بعدش اگه درد داشتید پماد بزنید

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم

منم مثل خودتم خواهر  درد شقاق امونمو بریده..یه مدته داروی گیاهی استفاده میکنم فقط در حد ۳۰ درصد دردمو کمتر کرده احساس میکنم هیچ وقت از شر این لعنتی راحت نمیشم معذرت میخوام ولی آرزوی یه دسشویی راحت به دلم مونده🤦🏻‍♀️😅

منم مثل خودتم خواهر  درد شقاق امونمو بریده..یه مدته داروی گیاهی استفاده میکنم فقط در حد ۳۰ درصد ...

عین من،جراحی سنتی کردم دوسه روزدردداشتم تموووووم شدچندساله که راحتم اصلایبوست نمیگیرم اگرم بگیرم هیچ دردی ندارم

والا گیج شدم چرا از هر دو داده؟ قرص سی لاکسو هم دوتا استفاده کردم ولی خیلی میترسم چون خیلی گفتن که ت ...

قرص مدت کوتاه استفاده بشه اشکال نداره که ازین شرایطی که توش هستین که بهتره

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم