2777
2789
عنوان

درد شقااااااق 😭😭😭😭😭 بانجربه ها کمکم‌ کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی در روز چندبار استفاده بشه مشکلی پیش نمیاره

شیاف یک بار کافیه فک کنم ولی پماد در طول روز یکی دو بار بعد اجابت مزاج اشکال نداره درمان نیست در واقع به کاهش دردتون کمک میکنه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
عین من،جراحی سنتی کردم دوسه روزدردداشتم تموووووم شدچندساله که راحتم اصلایبوست نمیگیرم اگرم بگیرم هیچ ...

جراحی سنتی چیه؟ یعنی واقعا الان هیچ دردی نداری؟؟؟؟ واای توروخدا راهنمایم کن بخدا دیگه خسته شدم از این درد

جراحی سنتی چیه؟ یعنی واقعا الان هیچ دردی نداری؟؟؟؟ واای توروخدا راهنمایم کن بخدا دیگه خسته شدم از ای ...

دقیقامیفهممت هیچ دردی ندارم خودم باورم نمیشه الان سه ساله انگارچاقوخورده بودم وپرازفلفل ونمک بودباانواع داروهاففقط خودموگول ميزدم بایدبری جراح عمومی.کدوم شهری

یعنی زخمهای داخلو خوب نمیکنه؟

زخم های داخل زمان میبره خوب بشه فک نکنم ربطی به پماد داشته باشه به مرور زمان که اجابت مزاجتون راحت بشه و فشاری به مقعد نیاد زخم خوب میشه و نشستن تو آب گرم همراه با بتادین عالیه روزی سه نوبت حتی اگه احساس اجابت مزاجم نداشتین به مدت ده دقیقه تو دسشویی بشینید

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
اب خالی؟ دکتر بهمگفت بتادین بریز بشین توش ولی فعلا انجام ندادم بزمان پریودم کم مونده نمیدونم اونموقع ...

عزیزم منم شدید درد شقاق داشتم زالو درمانی کردم شکر خدا از اون موقع هیچی اثری ازش نموند ، انشاالله شماهم نتیجه بگیری

💖💖پسری دارم شاه نداره ،خوشکلیشو ماه نداره⁦❤️⁩⁦❤️⁩
دقیقامیفهممت هیچ دردی ندارم خودم باورم نمیشه الان سه ساله انگارچاقوخورده بودم وپرازفلفل ونمک بودباان ...

پس در واقع با یبوست مجددا زخمها ایجاد میشن فقط دردد احساس نمیکنی عزیزم؟

عزیزم منم شدید درد شقاق داشتم زالو درمانی کردم شکر خدا از اون موقع هیچی اثری ازش نموند ، انشاالله شم ...

خدارو شکر عزیزم خوب شدین. درد شقاق از درد زایمان طبیعی هم سخته بخدا. هر کی کشیده میفهمه چی میگم

دقیقامیفهممت هیچ دردی ندارم خودم باورم نمیشه الان سه ساله انگارچاقوخورده بودم وپرازفلفل ونمک بودباان ...

خرم ابادم..دقیقا همین حالو دارم بعضی اوقات نمیتونم از شدت درد بشینم یا حتی دراز بکشم😭 جراحی میگن بازم برمیگرده باید خیلی رو تغذیه احتیاط کنی و .... شما چطور بود؟ 

خدارو شکر عزیزم خوب شدین. درد شقاق از درد زایمان طبیعی هم سخته بخدا. هر کی کشیده میفهمه چی میگم

وای افتضاحه من سرزایمان گرفتم اگه میدونستم خوب میشم ازاتاق زایمان میرفتم اتاق عمل بخدا