2777
2789
عنوان

دوستان سلام ناخواسته باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 104 پست

اسی دارو گیاهی نخوری بچه رو ناقص کنی من درکت میکنم منم چند ماه پیش فهمیدم باردارم تو 6هفته قلب تشگیل شده بود سقط نکردم ولی الان افسرده و داغونم داغون شرایطت بسنج  بعد تصمیم بگیر اگه روحیت خوبه بزار بمونه اگه روحیت خرابه یه فگری کن برا خودت من کلا با سقط موافق نیستم چون قتله ولی اگه مادر آسیب ببینه شاید راه درستی باشه حالا شما هم با مشکلی که گفتی داری احتمالا خودش سقط بشه اگه استراحت نکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دل شما میخوای اون دنیا یهو ببینی شراکت در قتل جزو اعمالت اومده؟با همین جمله های کوچیک ...

دارم دیوونه میشم یه روزه لب به غذا نزدم از استرس ..

حال روحیم‌داغونه ..

عزیز دل شما میخوای اون دنیا یهو ببینی شراکت در قتل جزو اعمالت اومده؟با همین جمله های کوچیک ...

من هماتوم داشتم با استراحت مطلق بازم سقط شد ،ایشون دارو گیاهی خوردن ینی اقدام ب سقط کردن .نگفتم ک برو از بالا دیوار خودتو بنداز ، درضمن اگه قسمتش باشه ب دنیا بیاد ن با جمله ی من که با هیچ کاری از سمت این خانم سقط نمیشه

بعدم عزیزم من پرسیدم ضربان داره؟چون اگه ضربان داشته باشه قتل محسوب میشه 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

دارم دیوونه میشم یه روزه لب به غذا نزدم از استرس ..حال روحیم‌داغونه ..

چی بگم 

بچه ناخواسته همه برنامه های آدمو به هم میریزه

ولی اینو میدونم برنامه ریز اصلی خداست

باید بهش اعتماد کنیم

دنبال سقط نباش .از یه طرف هدیه خداست.از طرف دیگه تاوان کوتاهی خودمون که بچه ناخواسته میاد.قوی باش و بپذیر

اصلا شاید خدا بخواد امتحانت کنه و اصلا این بچه خود به خود سقط بشه

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

اگه استراحت نکنی سقط میشه ولی دارو گیاهی نخور خواستی سقط کنی برو پیش ماما ها انجام میدن برات

با چی ؟؟ الان پیش هر مامایی برم اول جبهه میگیره میگه نه ..

می‌خوام تا قلبش تشکیل نشده سقطش کنم