2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من آرزو دارم بچه داشته باشم بیاد دنبالم 😭😭😭

۳۶سالمه و بیکارم و مجردم تو شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم باورت میشه اگه بگم اینجا هم سنوسالام عروس داماد دارن ؟؟؟

در اسم شهره در اصل روستاس خیلی کوچیکه 

دیگه ازدواجم تو این سن و این شهر محاله😔😔😔

دخترم سه سال و نیمشه،اره دیگه بچها خیلییاشون اینجورین ،ولی دختر من چند وقته نمیدونم از چی ترسیده همش میچسپه بهم،مثلا تا وقتی تو اشپزخونم کنارمه وقتیم بیام تو هال بازم دنبالم میاد یه حس ترس داره نمیدونم چرا

هر کار کنی تقلید میکنه سغی کن بعضی کارا رو جبوش انجام ندی 

مثلا چند روز پیش میخاستم غذا داغ کنم یه کمی اب بهش اضاف کرد اینم دید خالا هر چی غذا میذارم جلوش جیغ میزنه اب اب میخاد بریزه تو غذاش😂

بعضی کارارو جلوش انجام نده وگرنه که باید از شما یاد بگیره خیلی چیزارو

حالا من آرزو دارم بچه داشته باشم بیاد دنبالم 😭😭😭۳۶سالمه و بیکارم و مجردم تو شهر خیلی کوچیک زندگی ...

دعا میکنم خدا شما رم به مراد دلت برسونه انشالله به زودی میری سر زندگیت با یه مرد خوب

هر کار کنی تقلید میکنه سغی کن بعضی کارا رو جبوش انجام ندی مثلا چند روز پیش میخاستم غذا داغ کنم یه کم ...

پسر من الان دوماهه کارش اینه مبگه آب و قابلمه بده قابلمه میدم ولی اب نمیدم بهش میگم آب داغ 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
حالا من آرزو دارم بچه داشته باشم بیاد دنبالم 😭😭😭۳۶سالمه و بیکارم و مجردم تو شهر خیلی کوچیک زندگی ...

عزیزم چرا ناراحتین🥹♥️♥️ 

اگه خدا بخواد حتما برات رقم میخوره 

اینم بگم به چیزی که خدا برات رقم میزنه راضی باش مطمعن باش خیر و صلاحت توشه🌹🌹😘😘♥️♥️♥️

دختر من همینه هرجا برم حتی حمام و سرویس پشت در وایمیسته،اما هراز گاهی میره با وسایش بازی میکنه اما همش میگه مامان مامان ،یهو وسط بازی کردنش میگه بغل چند دقیقه ای بغلم میمونه میره ادامه بازیش گمونم نیازشون هست و این وابستگی طبیعی هست ،صبر میخاد تا مستقل بشن

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎