2777
2789
عنوان

درد شقااااااق 😭😭😭😭😭 بانجربه ها کمکم‌ کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 61 پست

عزیزم من مادرم این درد رو تحمل میکرد تا عمل کرد و راحت شد.ولی میگفت کمپرس یخ خیلی آرومش میکنه.

یا روی یخ بشین تا بی حس بشه.

برای شیاف هم اگ بعد از استفاده حس بدی داری فکر میکنه تنت چرب میشه و بدت میاد پد روزانه استفاده کن

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
اب خالی؟ دکتر بهمگفت بتادین بریز بشین توش ولی فعلا انجام ندادم بزمان پریودم کم مونده نمیدونم اونموقع ...

نه نریز آب گرم و یکم نمک..بشین بیست دقیقه دردش آروم شد پماد هموروئید بزن بخواب..

یادم تو را فراموش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زخم های داخل زمان میبره خوب بشه فک نکنم ربطی به پماد داشته باشه به مرور زمان که اجابت مزاجتون راحت ب ...

هر دفعه ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت توی دستشوییم از همون ابتدا هم ابگرمو باز میکنم ولی تاثیری نداره. دیگه اون وسطا صدای بچه ها بلند میشه که مامان زود باش بیا بیرون ما میخواییم بریم.😄

خرم ابادم..دقیقا همین حالو دارم بعضی اوقات نمیتونم از شدت درد بشینم یا حتی دراز بکشم😭 جراحی میگن با ...

جراح عمومی شهرماعالیه خیلی خوبه شماره ندارم ولی آدرسشومیدم،اصلاوقتی جراحی شدم بعدش یبوست نشدم اگه سالی ی بارم بشم هیچ اتفاقی نمیفته،من اانقددردداشتم شوهرمم باهام گریه میکرد من کرمانشاهم

هر دفعه ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت توی دستشوییم از همون ابتدا هم ابگرمو باز میکنم ولی تاثیری نداره. دیگه ...

منم این مشکلاتو دارم😂😂😂

صبح ها دو لیوان آب ولرم میوه و سبزیجات بخورین مرحله بعدی عمله که سخته بهتره که به اونجا نرسه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
جراح عمومی شهرماعالیه خیلی خوبه شماره ندارم ولی آدرسشومیدم،اصلاوقتی جراحی شدم بعدش یبوست نشدم اگه سا ...

اخه گفتی سنتی عمل کردم فکر کردم عمل عجیب غریبیه. خدارو هزار مرتبه شکر که خوب شدین

اره باید جراحت خوب باشه  وگرنه هیچچ فایده ایی نداره خداروشکر که نتیجه گرفتی عزیزم..

نمیتونی بیای کرمانشاه دوسه روزهتل بگگیری بعدبری شهرتون؟می ارزه ها،عمه م پونزده سال پیش ،پیش همین خاانم عمل کردهنوزم برنگشته،اون بهم معرفی کرد

نمیتونی بیای کرمانشاه دوسه روزهتل بگگیری بعدبری شهرتون؟می ارزه ها،عمه م پونزده سال پیش ،پیش همین خاا ...

یه سوال بپرسم؟ توروخدا تبلیغ نیست؟ اگه نه که ممنون میشم ادرسو اسم دکتترتو بکی گلم

یه سوال بپرسم؟ توروخدا تبلیغ نیست؟ اگه نه که ممنون میشم ادرسو اسم دکتترتو بکی گلم

نه خداشاهده به جون دخترم.فقط خواستم کسی مثل من الکی دردنکشه یادخودم افتادم که بخاطراین زخم لعنتی ازبچه چندروزه مم متنفربودم نمیتونستم بشینم شيرش بدم دلم سوخت بخدا

نه خداشاهده به جون دخترم.فقط خواستم کسی مثل من الکی دردنکشه یادخودم افتادم که بخاطراین زخم لعنتی ازب ...

اخ بخدا منم دخترم میاد شیر بخوره از شدت درد نمیذارم درست و حسابی شیر بخوره تا الان بالای شیش صد تومن پول دارو دادم بخدا دیگه بریدم..ادرس دکترتون کجاست عزیزم؟

آدرسشودقیق نمیدونم دکترناهیدصوفی کرمانشاه پارکینگ شهرداری بزن تونت آدرس وشمارش میادباتلفن ازچهاربعدظهرانقدزنگ بزن تاجواب بده،نوبتش برای دوهفته بعده فقط رفتی بگوازدارونتیجه نگرفتم فقط جراحیم کنید.منم دعاکن

عمل کن راحت میسی سر یه هفته از اولش بهتر گریه نداره..یه دکتر تو ونک کنار داروخونه قانون یهدم نیست اسمش چیه خواستی پیدا میکنم..کارش عالیه از همه شهرها هم می اومدن پیشش

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...