2777
2789
عنوان

بچه ام دختره 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3582 بازدید | 143 پست

استارتر منم یه دختر پنج ساله دارم الان باردارم و توی سونو ان تی دکتر گفت ۶۰ درصد دختره. کاملا درکت میکنم منم دقیقا همین حس رو دارم . آرزوم بود که از هر دو جنس داشته باشم. گاهی از خودم بدم میاد که این حس رو دارم ولی واقعا دست خود آدم نیست. همش میگم خدایا یعنی ممکنه تشخیص دکتر اشتباه باشه؟!

ببین شخصی به قضیه نگاه نکن ،به این فکرکنم که دختربزرگت دیگه تنهانمیمونه به همدم مثل خواهرش هست و اینکه دوجنس خیلی خوبه من بچه اولم دختربودواین یکی هم دختره دوست داشتم پسرباشه اما وقتی به این فکرکردم که دختربزرگم دیگه تنهانمیمونه کلی ذوقش روکردم یه هم بازی داره و....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی برام جالبه اینهمه میگید چرا مردها اینقدر هار شدن .دست بزن پیدا کردن پرو شدن ؛خب ریشه اش از همینجا هست دیگه .پسردار شدن یکی از واجباته جامعه مون هست و مردها هم بادی زیر غبغبشون میدن که شما زنها هم دوست ندارین هم جنس خودتون رو بدنیا بیارین .

این حرفا صرفا تبعیض جنسیتی از هر نوع رو محکوم میکنه ولی توی کشور جهان سوم ایران نسبت به جنس پسر بیشتر هست

اگر مادران تو روی شوهراشون و حرفهای خانو اده شوهر و آدمهای دیگه وایسن این طرز تفکر جمع میشه ولی خب مادرها بیشتر دلشون هوای پسر داره .

البته دوست داشتن یه جنسیت اصلااا مشکلی نداره ولی اینکه باردار بشی و بعدش غصه بخوری که ای کاش فلان جنسیت بود یعنی ناشکری تمام   

خدا خیلی دوستون داره که بهت دختر داده....خدا بین بنده هاش بیشترین کسی که دوسش داشته پیامبرمون بوده ب ...

😂😂😂😂😂

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
ان شاء الله رسم جهیزیه تا اون زمان منسوخ بشه    

انشاالله رسم توقع از پدر و مادر داماد هم منسوخ میشه دیگه 😉 چون دیشب یکی تاپیک زده بود پدرم بهم جهاز نداد مادر شوهرم طلاهاشو نمیفروشه ما سختی نکشیم😊

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
چی میگی چ راحت بهش گفتی بیلیاقت خوب شاید دلش دوجنسو میخاد واقعا حرفت زشت بود

دو جنس خوایتن با دختر نخوایتن فرق داره

شما قاضی نباش

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
نظر دادن شخصیت میخواد که انگار اینی که حرف زده نداره. امیدوارم یه روز تو شرایط من قرار بگیری میفهمی. ...

حرص نخور عزیزم بارداری 

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
انشاالله رسم توقع از پدر و مادر داماد هم منسوخ میشه دیگه 😉 چون دیشب یکی تاپیک زده بود پدرم بهم جهاز ...

بله همین طوره! به نظرم پدر و مادرِ زن یا مرد وظیفه ای ندارن تا در زندگی مشترک آینده خونه و ماشین فراهم کنن تا فرزندانشون سختی نکشن ! ما باید مسئولیت زندگی خودمون و بپذیریم :) متاسفانه خیلی از خانوم ها هستن که به خاطر نداشتن هزینه ی جهیزیه از ازدواج فرار می کنن یا مردایی که به خاطر افزایش قیمت مسکن دیگه دور زندگی مسترک و خط کشیدن :(  کاش یکم سنت هامون تغییر کنن :(

خدا جونم وِلم نَکن حتی اگه وِلِت کَردَم :) 
ممنونم عزیزم که درکم کردین

عشقم برای کاربر در جستجوی آرزوهام گزارش زدیم ترکید دیگه نمیتونه دل کسی و بشکنه

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .