2777
2789
عنوان

بچه ام دختره 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3582 بازدید | 143 پست
عشقم برای کاربر در جستجوی آرزوهام گزارش زدیم ترکید دیگه نمیتونه دل کسی و بشکنه

واقعا در جستجوی آرزوهاش داشت آرزوهای دیگران رو به بدترین شکل ممکن مسخره میکرد. 

واقعا در جستجوی آرزوهاش داشت آرزوهای دیگران رو به بدترین شکل ممکن مسخره میکرد. 

اره میدونم متاسفانه هستن از اینجور ادما

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دختر ۷ساله داشتم ۲۸ ساله بودم که با کلی رژیم پسر باردار شدم وچهارماهه بودم که گفتن دختره چقدر گریه کردم چون همه خانواده شوهرم هی میگفتن پسره پسره حتما پسره

شوهرم عاشق پسر 

بالاخره بچه بدنیااومد بعد همونروز بچم از حال رفت ۱۰ روز با چشم گریون پشت در اتاق بودم که فقط بغلش کنم نازش کنم .آخرش گفتن از رفلاکس شدید بوده.الان که یسالشه وقتی نگاش میکنم میخوام کل زندگیمو بپاش بریزم و مخصوصا باخواهرش بازی میکنن کیف میکنم.حالا بعدها خودت حس میکنی حتمااااابزار بیاااد

عزیز بچه جفت باشه بهتره که😍

بعدم دوتادخترات دراینده میشن مونس و غمخوارت بهتر از عروسه که هی برات نقشه بکشه و نذاره پسرتو ببینی

خوش به سعادتت خداقسمت منم بکنه دراینده یه دلسوز داشته باشم

منم وفتی فهمیدم حامله ام به خدا گفتم راضیم به رضای تو ای خدا هرچی که به صلاح زندگیمه همونو بهم بده

خداخودش بهتر میدونه مصلحت ادما رو 

مادرم همیشه میگه خدا به همه کس دختر نمیده دختر لیاقت و نگهداری میخواد