2777
2789

من تو جمع بشدت آدم پر انرژی و شاد و شوخ و شنگی هستم. تو خوابگاه که هستم همش دوست دارم با بقیه بازی کنم یا برقصم یا حرف بزنم کلا پایه ام. با آدمای جدید صحبت می‌کنم زود ارتباط می‌گیرم. بعضی وقتا ممکنه جوگیر بشم یسری چیزایی که نباید رو به زبون بیارم یا اینکه رفتارام افراطی بنظر برسه. گاهی با خودم فکر می‌کنم نکنه بقیه پشت سرم بگن این دختر خل و دیوونه س. نمی‌دونم چجوری هیجاناتم رو کنترل کنم 🥲

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

هر کسی شخصیتی داره

بعضیا عین شمان

بعضی هم گوشه‌گیر و ساکت و درونگران 

هر دو گروه نرمالند اصلاً نگران نباش

من خیلی درونگرم

💍💒💳♾💙❄☃️  لایک نکن🚗 نظر من فقط برای اسی نه برای بقیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه میگن خوش به حالت چقدر شاد و با روحیه ای ولی خودم احساس میکنم جالب نیست

بنظرم خیلی خوبه 

باخودت حال کن بابا 

《برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،درروزگاری که شغل اولِ انسان ها زخم زدن بر یکدیگر است .》💔🕊

هر کسی شخصیتی داره بعضیا عین شمان بعضی هم گوشه‌گیر و ساکت و درونگران هر دو گروه نرمالند اصلاً نگران ...

اکثر آدمایی که دیدم درونگرا بودن 

مثل خودم کم می‌بینم 

احساس می‌کنم باید بیشتر خودمو کنترل کنم 

باورت میشه اگه خوابمم بیاد بهم بگن بیا بازی کن میگم باشه

به هیچ چیز سرگرم کننده و تفریحی ای نه نمیگم 

شانس آوردم اطرافیانم سیگاری و الکلی و... نیستن😅

هر کسی شخصیتی داره بعضیا عین شمان بعضی هم گوشه‌گیر و ساکت و درونگران هر دو گروه نرمالند اصلاً نگران ...

اکثر آدمایی که دیدم درونگرا بودن 

مثل خودم کم می‌بینم 

احساس می‌کنم باید بیشتر خودمو کنترل کنم 

باورت میشه اگه خوابمم بیاد بهم بگن بیا بازی کن میگم باشه

به هیچ چیز سرگرم کننده و تفریحی ای نه نمیگم 

شانس آوردم اطرافیانم سیگاری و الکلی و... نیستن😅

در واقع خودتم خبر داری شخصیت جالبی داری الکی این تاپیک رو گذاشتی بقیه ازت تعریف کنن 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
اکثر آدمایی که دیدم درونگرا بودن مثل خودم کم می‌بینم احساس می‌کنم باید بیشتر خودمو کنترل کنم باورت م ...

من مادرم عین شماست خیلی برون گراست دقیقاً درکت می‌کنم همیشه می‌خنده هر دقیقه شده هر دقیقه داره می‌رقصه به نظرم خیلی خوبه این زنا آفرودیت هستند خیلی عالیه

💍💒💳♾💙❄☃️  لایک نکن🚗 نظر من فقط برای اسی نه برای بقیه