2777
2789
عنوان

فردا شب مهمون دارم بیاید بگید غذام اینشکلی بد نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 76 پست
اتفاقا خیلی شیک و لاکچریه که😂😂توی هر بشقابی یدونه ماهیچه

معرکس :))))  

یبار  این حرکتو  زدم  البته  برا مهمون خودی یدفه دخترم برگشت گفت  وای  پای اژدها :)))

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

خب ما هم خورشتی ازش جدا میکنیم اما استخونارو هم میزازیم گوشت بهش بمونه برا چلو گوشت و ابگوشت

افرین چلو گوشت و ابگوشت نه خورشت اونم واسه مهمون 

خیلی یده

الان به جای این تاپیک میتونستی بری یک کیلو بگیری

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان با سینه مرغ و استخوون دارت باهم قرمه سبزی بذارهم گوشت مکعبی اینطوری توش داره هم گوسفندیخوشمز ...

اینم بد فکری نیستا  تا صب کلی فکر میکنم 

افرین چلو گوشت و ابگوشت نه خورشت اونم واسه مهمون خیلی یدهالان به جای این تاپیک میتونستی بری یک کیلو ...

اره مجلسی نیست ...

عاقا چلوگوشتش میکنم 

و یه قرمه  سبزی کوچولو  باسینه مرغ  برا ببچه ها میزارم  چون  بهشون قول دادم 

مهمونام  با قرمه با سینه مرغ  مشکلی ندارن  خوردم خونشون:))

اسی جان با سینه مرغ و استخوون دارت باهم قرمه سبزی بذارهم گوشت مکعبی اینطوری توش داره هم گوسفندیخوشمز ...

خیلی دارک شد😂😂😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
خیلی دارک شد😂😂😂

اگه  به بچه هام قول قرمه نمیدادم  یه زرشک پلو  درست میکردم قائله ختم بخیر شه   فردا سرسفره میترسم  قشقزق رابندازن :(

اگه به بچه هام قول قرمه نمیدادم یه زرشک پلو درست میکردم قائله ختم بخیر شه فردا سرسفره میترسم ق ...

امان از این بچه ها

اره همون چلو گوشت کن

با قورمه سبزی با سینه ی مرغ

تا ابد حق ،این اداها رو فقط اینجا دیدم

بابا خو ادا نیست یه کوه استخون نمیشه انداخت تو قرمه برا مهمون  خودمون  باشیم  با کله  میخوریم  حتا بامرغم  که خیلیا بدشون  میاد  اونم  با کله میخوریم

اسی ساعت ۶. شبه دیر نمیشه واسه درست کردن برنج؟ممکنه مهمونات اون موقع بیان؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
اسی ساعت ۶. شبه دیر نمیشه واسه درست کردن برنج؟ممکنه مهمونات اون موقع بیان؟

نه  از هفت به بعد میان  

پلو رو سه سوته  اماده میکنم 

تا اونا چایی میوه ای بخورن  سفره رو میندازم  

ولی باز طبق معمول مهمونیام  حوصله و زمان سالاد  ندارم  ماست و خیار درست میکنم و زیتون میگیرم 

نه از هفت به بعد میان پلو رو سه سوته اماده میکنم تا اونا چایی میوه ای بخورن سفره رو میندازم ولی ...

اگه باهاشون راحتی بده خودشون درست کنند 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت