2777
2789
عنوان

بچه ام دختره 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3582 بازدید | 143 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشأالله خدا ببخشدت

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

واااااااای واسه دختر ناشکری میکنی؟؟؟؟؟؟؟البته ناشکری ک میدونم نمیکنی ولی ختی ی ذره هم نباید ناراحت باشی من هم پسر دارم هم دختر خدا حفظشون کنه ولی قربون ثانیه ب ثانیه دختر ادم ده تا دختر داشته باشه بازم کمه

یه خانمه بود دوتا دختر داشت همش ناشکری کرد بزور از خدا پسر خواست همش کفر میگفت خدا هم یه پسر فلج گذاشت تو دامنش الان نشسته داره پرستاریش میکنه

ناشکری نکن

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

منم پارسال  به مدت یکسال رفتم تعیین جنسیت و ای یو ای و  اخر سر بعد چند بار ای یو ای تعیین جنسیت و کلی رژیم و‌مراقبت 

بچه سوم و باردار شدم 

و الان میگم هزار بار خدارشکر که سومی هم دختره و الان بغلش کردم بوش میکنم

میگم تو عشق منی و فرشته من

لطفا لایک نکنید😒😒😒

نتیجه ناشکری عمم این شد که تو 7ماهگی قلب بچش ایست کرد اون پسر داشت دختر میخواست بازم پسر بود که از بین رفت الان دختر داره ولی سالم نیست . پاشو برو دو رکعت نماز شکر بخون که سالمه و سالم بمونه لطفا

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
انگار پسر جی داره همه پسر میخوان دیر ارزش دختر متوجه میشین که دیره

دقیقا 

خانم فامیلمون  توی سن ۶۰ سالگی اینو فهمید که خیلی دیر شده بود . اون موقع فهمید دلسوزی و وفاداری دختراش بهش بیشتره و توی تمام سال ها در حق دختراش ظلم کرده

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈
مادر شدن لیاقت میخواد که خدا حواسش نبوده اینبار که کسی که مادر شد لیاقت نداره

نظر دادن شخصیت میخواد که انگار اینی که حرف زده نداره. امیدوارم یه روز تو شرایط من قرار بگیری میفهمی. اگه بلد نیستی حرف بزنی مجبور نیستی نظر بدی

عزیزم طبیعیه وقتی دختر داری بخوای پسر هم تجربه کنی یا برعکس

ولی خب حالا نشده زمین ک ب آسمون نرسیده شمام تنها کسی نیستی بچه هاش ی جنس شدن

هرچی خدا خواسته بده بهترینه دلتو چرکین نکن 

وای من همیشع میگه بچه ها هم جنسن باشن عالیه مخصوصا دخترش میشنهمدم هم 😍

دقیقا مثل من با اینکه اصلا به بچه دوم فکرم نمیکنم چون از هیچ لحاظ نمیتونم ساپورتش کنم ولی اسمشم انتخاب کردم😂 میگم کاش یه دختر دیگه داشتم اسمشو بهار میذاشتم اسم دخترم بارانه میشدن خواهری😍😍😍

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
نظر دادن شخصیت میخواد که انگار اینی که حرف زده نداره. امیدوارم یه روز تو شرایط من قرار بگیری میفهمی. ...

شخصیت تو ثابت کردی سعی کن بحث نکنی

حیف دخترات که مادرشون تویی

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد