2777
2789
عنوان

بچه ام دختره 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3582 بازدید | 143 پست
اره دقیقا یکی از دلایلی که منو تحت تاثیر قرار داده همینه حتی خواهر خودم به مامانم گفته بود حالا که د ...

واااای 

میزدی تو دهن خواهرت 

سقط به جرم دختر بودن 

پس شما کلا فرهنگ خانوادت اینجوره که رو شمام تاثیر گذاشته عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا یکی از دلایلی که منو تحت تاثیر قرار داده همینه حتی خواهر خودم به مامانم گفته بود حالا که د ...

حیف خواهرته وگرنه فحش میدادم دلخور نشو من خودم از سونو که اومدم بیرون زنگ زدم به مامانم گفتم دختره گفت دروغ نگو گفتم یعنی چی میگم دختره دیگه دروغ چیه؟ نه گذاشت نه برداشت گفت عیب نداره همین که باردار شدی خیلیه☹😔 دلم شکست عوضش مادرشوهرم انقدر خوشحال شد چون خودشم دختر نداره ۴ تا نوه هم که داره همه پسرن عاشق دختر منه آدم با آدم خیلی فرق دارن

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
آره گلم 😘😘

خداروشکر

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
اره خداروشکر عالی

خداروشکر ایشالا همیشه خوب باشید

استارتر عزیز انشالله نی نیت صحیح و سالم دنیا بیاد خدارو شاکر باش دختر رحمته مونست میشه هنوز سنی نداری انشالله در آینده هم میتونی پسر کاکل زری داشته باشی 

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
عزیزم منم عین شما کلی رژیم و دکتر و طب سنتی و .... برا پسردارشدن ولی دوقلو دختر باردار شدم  چط ...

عزیزممممممم مبارک باشههه

دروغ چرا اولا دلگیر بودم 

همش میگفتم ای خدا چرا پسر ندادی 

بعد دیگه عاشقش شدمممم

خدا دخترای گلت و حفظ کنه سلامتتتتت بیان کنارت 

لطفا لایک نکنید😒😒😒
نمیدونم چرا مطمعن بودم پسر میشه. همه میگفتن پسر دار میشی

منم فکرمیکردم

چون خونواده شوورم پسرزاهسن

سه تاجاریام اول پسراوردن بعددختر

مال من دخملی شد شوهرمم میگف چرادختر اصا خوردتوذپقش منم زدم زیرگریه تو ازمایشگاه

ملت یجورنگا میکردن فک میکردن چیشده

ولی بش گفتم دختره ازخداتم باشه لیاقت میخاد دختر داربودن سخته

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
دقیقا . منم‌نمیدونم‌چرا اینجوریه ولی کسایی ک بیخیالن پسر میشه

ینی من یکیو میشناسم هفتا دختر سر پسر شدن اورد اخر پسر نشد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اره خیلی بدحرف میزنن مردم,امروزداشتم همیناروبه شوه م میکفتم

چه بلاها که سراین موضوع که بچه هام دختران خانواده شوهرم سرم نیاوردن الاپدرشوهرم میگه یه پسر بیار وارث داشته باشی یا میگن برای کی جمع می کنید داماد بخوره ومادرشوهرم میگه هرجامیرم نذرمی کنم خدابه پسرم یه پسر بده جاریم که پسر اوردواویلا هرشب استوری میزاشت پسردارشدن لیاقت می خواد خدابه هر کس نمیده خواهرشوهرم میگه پسرنداری نمازات بخونه درصورتی که شوهرمن هیچ وقت نمازش غذا نیست وبچه خواهرشوهرم میگه زن دایی مامان اینامیگن شما دخترزایی یعنی چی این فقط بخش کوچیکی از رفتاراشون 

چه بلاها که سراین موضوع که بچه هام دختران خانواده شوهرم سرم نیاوردن الاپدرشوهرم میگه یه پسر بیار وار ...

من خودم یه دختردارم الان ناخاسته باردارم بخدافکراینکه اینم دخترباشه وپدرشوهرم هی بکه پسرعذابم میده نمیدونم این جنسیتش جیه ولی خودت که میدونی خانواده شوهرودیکه ول کن نیستن  ,