2777
2789
عنوان

بچه ام دختره 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3582 بازدید | 143 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پارسال  به مدت یکسال رفتم تعیین جنسیت و ای یو ای و  اخر سر بعد چند بار ای یو ای تعیین ...

عزیزم منم عین شما کلی رژیم و دکتر و طب سنتی و .... برا پسردارشدن ولی دوقلو دختر باردار شدم 

چطور تونستی کنار بیای؟

امید زندگیم دوقلوهام😍 

اسی من کاملا درکت میکنم پارسال من توشرایط توبودم سونو که بهم گفت پسره انگار دنیا روسرم خراب شد.  ولی تو بیمارستان که بغلش کردم انقد مهرش به دلم نشست الان که چهرشو نگاه میکنم میفهمم چقد دوسش دارم.     ولی اگه شرایط مثلا ۸سال دیگه محیا بشه تصمیم دارم واسع دختر شدن اقدام کنم 

منم بچه دومم دختر شد بازم ولی یه ماه زود اومد اونقد پرپر زدم که تو دستگاه بود آخرش دیدمش اونقد خوشحا ...

ای جان‌چند سالشونه؟؟؟ من خیلی دوس داشتم یکی از قل ها پسر باشه دوقلو دختر باردارم دوس دارم بعد اینا اقدام‌کنم ولی شوهرم‌مبگه دوتا کافیه دیگه بچع نمیخوام

امید زندگیم دوقلوهام😍 

قبول دارید کسی که دوتا یابیشتردخترداره نگاه جامعه بهش روترحم وکسی که چندتا پسرداشته باشه بهش افتخارمی کنن من خودم دوتا دختردارم خیلی تواین شرایط قرارگرفتم آخی دوتا دخترداری حتما سومی روهم بیار پسر بشه وهزارتا حرف دیگه 

نه متفاوت از هم بود

بسلامتی عزیزم.بارداری متفاوت جنسیت یکی میشه.دلتو بسپار بخدا خوشحال باش که دوباره طعم مادرشدنو میچشی.من خودم دوستدارم دخترم تک دختر بمونه وخدا بهش داداش بده اما هیچی دست مانیست حتما خدا صلاح بنده هاشو بیشتر میدونه.الهی که دوتا دخترت سالم وسلامت وصالح باشن همیشه وخدا یه پسر صالح وسالم هم بهت بده.

❤ 
قبول دارید کسی که دوتا یابیشتردخترداره نگاه جامعه بهش روترحم وکسی که چندتا پسرداشته باشه بهش افتخارم ...

اره دقیقا یکی از دلایلی که منو تحت تاثیر قرار داده همینه حتی خواهر خودم به مامانم گفته بود حالا که دختره سقطش کنه میخواد چیکار با اینکه خودشم دوتا دختر داره بعد سومین پسر شد