2777
2789
عنوان

نی نی یار

77 بازدید | 5 پست

شما که تا یکی از فقیری و نداری حرف میزنه سریع میترکونینش مثل این کاربر دخترم دنیامه مگه چی گفت ک زدین ترکوندیش 

پس چرا این کاربر که یکسره تاپیک میزنه پول قسطم مونده و فلانه کاسه گدایی دستش گرفته رو نمیترکونین ؟؟

چه وضعشه اخه 

این کاربر  hnhn22 

ی سر ب تاپیکاش بزنین

من و یاد اونایی انداختی  ک می‌رفتن به معلم میگفتن فلانی ام مث من نوشته چرا نمره اون و کم نکردین  

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد اونایی انداختی من ک می‌رفتن به معلم میگفتن فلانی ام مث من نوشته چرا نمره اون و کم نکردین   ...

مگه دروع میگم داشتیم با خانومه حرف میزدیم ی دفعه ترکید پس چرا این کاربر که کاسه گدایی دستش گرفته نمیترکه ی سر تاپیکاش بخون

مگه دروع میگم داشتیم با خانومه حرف میزدیم ی دفعه ترکید پس چرا این کاربر که کاسه گدایی دستش گرفته نمی ...

حالا ب اون چیکار داری آخه

ول کن خواهر من

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد