2777
2789

یا دارو میدن توی خونه خوب میشه؟؟؟😭😭

حس میکنم دختر ۳۵ روزه م عفونت ادراری داره ..‌صبح میبرمش آزمایش‌.‌...مثبت باشه ،بستری میشه؟؟؟😭😭😭

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا دختر خدا کمکت میکنه الان تو این کرونا ک بچه رو اولا نمیخوابونن دوما خودت هر جور شده راضیش کن تو خونه داروهاشو بدی ....احتمالا چرک خشک کن میدن شما هم خیلی شیر بهش بده تا رد کنه

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
ن بابا دختر خدا کمکت میکنه الان تو این کرونا ک بچه رو اولا نمیخوابونن دوما خودت هر جور شده راضیش کن ...

بچه م شیر خشکیه....خیلی خانوم و نجیبه دخترم...فداش بشم الهی..بمیرم براش😭😭😭😭

نه گلم..اصلا...شیرم خوب میخوره... فقط حس میکنم گاهی موقع جیش کردن قرمز میشه

عزیزم اولین نشونه عفونت ادراری تبیه که قطع نشه. معمولا هم به خاطر تب بچه بستری میشه. ضمنا توی یک سال اول خیلی کم پیش میاد دخترا عفونت ادراری بگیرن. ببرش دکتر ولی فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه. 

نه گلم..اصلا...شیرم خوب میخوره... فقط حس میکنم گاهی موقع جیش کردن قرمز میشه

تو روخدا اگه بچه چیزیش نیست تو حس نکن....بچه ی ماه دوماهه دائم دارن زور میزنن وقرمز میشن.....تو ی کاری کن از الان ساعت بگیر دو ساعت ب دوساعت شیر بهش بده مایعات ک زیاد میشه خوب میشه بازم بعد دور روز اگد مشکل داشت برو .....بچه ک تب نداره دختر خوب میری خدایی نکرده زبونم لال بچه نریض میکنی

از چهار تا بزرگتر بپرس ببین بسنج ی وقت مثل من حساس نبوده باشی من از وقتی بچم دنیا اومد تا 30 روزگی انقد دکتر رفتم ک دکتر پیرمرد بود گفت برو دیگه نیا گفتم میترسم گفت از من بشنو برو بچه چیزیش تیست برو خودتو درمان کن....چندین چند دکتر اطفال این نرفو بهم زده

عزیزم اولین نشونه عفونت ادراری تبیه که قطع نشه. معمولا هم به خاطر تب بچه بستری میشه. ضمنا توی یک سال ...

نمیدونم والا...نگرانم...😭😭😭