2777
2789
عنوان

ازدواج با افغانی

| مشاهده متن کامل بحث + 12893 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن مثل خودمون رفتارمیکنن بخدا همه چیشون مث ماست 

اخه شما چه طور فرهنگ خانوادشون و رفتارشون‌تو‌خونه با زن رو دیدی؟! اگه منظورت اینه که رو دو تا پا راه میرند که اره! حرفای عجیبی میزنیدا! تو همین ایران خودمون من میام تو نی نی سایت میبینم فلان جا رسم دستمال و ... که واقعا شرم اوره هنوز ادامه داره، بعد طرف با خانواده ای با فرهنگ افغانستانی چی میخواد بشه. بحث نژاد نیست.‌نژادمون که یکیه. بحث فرهنگ هاست

اخه شما چه طور فرهنگ خانوادشون و رفتارشون‌تو‌خونه با زن رو دیدی؟! اگه منظورت اینه که رو دو تا پا راه ...

افغانها اقوام مختلفی دارن کابلی ها خیلی از  ما و فرهنگمون دورن عوضش هراتی ها عین خودمونن

...
افغانها اقوام مختلفی دارن کابلی ها خیلی از  ما و فرهنگمون دورن عوضش هراتی ها عین خودمونن

یعنی تو هراتیها زن ها حقیر شمرده نمیشند و هم اندازه مردها تو خانواده حرفشون ارزش داره؟ انتظار خاصی از عروس ندارند؟ براشون طبیعی نیست که بیان خونه پسرشون یک ماه اتراق کنن؟! اگه اینجوریه و فقط بحث نژاده که از نظر من اشکالی نداره

منظور فرهنگ و رسوم خوانوادس.ن خود شخص.عزیزم ریشه رو نمیشه عوض کرد حالا شما بگو تو مریخ بزرگ شده

اگه انقد بخوای سخت گیر باشی نمیشه که 

الان فرهنگ و رسوم ما و همسایه بغلی هم با هم فرق داره🤔

...
اگه انقد بخوای سخت گیر باشی نمیشه که  الان فرهنگ و رسوم ما و همسایه بغلی هم با هم فرق داره🤔

بله عزیزدلم

اما اونا خیلی سفت و سختن

یعنی از یک خانواده ی روستایی حساس ترند و سخت گیرتر

گفتم خوانواده ی روستایی چون روستاییان محترممون خیلی سنتی عمل میکنن