2777
2789
نه اون پسره که بهش عکس دادم یهو حساب کاربری حذف شد گمش کردم الان یه پسره دیگه میگه کسی هکت کرده یعنی ...

نوجوانی قبول. عقل هم نداری؟

از رو عکس لختیت شناساییت کنه؟؟؟؟؟

بعد میگن چرا پسرااز دخترا سواستفاده میکنم!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لخت کامل ولی صورتم نیست.... این میگه اگه بدی میتونم شناسایی کنم و بدون هیچ دردسری مشکلت رو حل کنم از ...

خب اگر صورتت نیست نگران نباش

اگر با صورت بود بهت میگفتم به پلیس فتا بگی ولی الان ولش کن

بعدم تو چقدر ساده ای خود پسره دیلیت اکانت کرده با اکانت دیگه اومده داره ازت باز عکس میگیره

دیگه ابدا عکس براش نفرستی کلا حتی عکس صورتت را با حجابم نفرستی

اگر هم میشه قبلیه را حذف دو طرف کن

این کاربری دوم خود همون پسره هست

اعصابم را بخاطر حماقتت خورد کردی....

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
نوجوانی قبول. عقل هم نداری؟ از رو عکس لختیت شناساییت کنه؟؟؟؟؟بعد میگن چرا پسرااز دخترا سواستفاده میک ...

چراباور نکنی احمق زیاده

احمقتر از اینکه فکر نمیکنن یه مرد هر کار میکنه به بدن یه زن دسترسی پیدا کنه اونو قت اینها راحت و مفت بدنشون ویا تصویرش را در اختیار بقیه میزارن

حتی تو صنعت پ ورن کلی پول میگیرن تا بدتشون را در احتیار بزارن اونو قت یه دختر خانواده دار بی محابا به به ناشناس میاد تصویر بدنش را میفرسته

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خب اگر صورتت نیست نگران نباشاگر با صورت بود بهت میگفتم به پلیس فتا بگی ولی الان ولش کنبعدم تو چقدر ...

میگه فیلم لختی با صورتش هم فرستاده

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

یه پسره تو اینستا هست اینایی که از دخترا عکس و فیلم میگیرن و هک میکنه و اون عکس یا فیلم و پاک میکنه بگرد اونو پیدا کن

چگونه منصف باشیم؟ هر وقت خواستی نظر به بد بودن یه آدم بدی، دو بار فکر کن. بارِ اول از روی خشمِ، شاید بارِ دوم فروکش کرد :) خداروشکر که نی نی سایت هست وگرنه دق میکردم :)

الان با این پسره توی شاد چت میکنم میگه عکس بده تا شناساییش کنم

خوب معلومه داره دروغ میگه

تو عکس بدی تا اونو شناسایی کنه ؟ لین یه دروغ گنده هست چرت و پرت میگه

میخواد فقط سو استفاده کنه ازت به هیچ عنوان نه عکس نه هیچ مشخصات دیگه ای براش نفرست

این همون کثافتی هست که حذف کاربری کرده با یه شماره جدید آمده واسه سو استفاده

دیگه عکس و فیلم نفرست ،

شناساییش هنوز تموم نشده به نظرخودت ؟

ازت عکس و فیلم میگیره ، بعدش میگه پول کارت به کارت کن، یا قرار میزاره ،

به خاطر فیلمت که با صورت فرستادی میتونی بری پلیس فتا شکایت کنی ، اگه نمیتونی بری حذفش کن اون یارووو رو و دیگه هیچ ارتباطی باهاش نداشته باش❌

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

ینی پسرا چقد بی ناموس و پفیوز شدن

این همه عکس و فیلم تو نت هس ک ملت خود خاسته پخش کردن

روانی های بی غیرت فقط دنبال اذیت کردن دخترای ساده ان

اسی بچه ای عقلت نرسیده ببین برو تهدید کن ک اگه فیلمتو پخش کنه میری فتا پدرشو در میاری بعدم کلا دیلیت اکانت و بلاک

این بی ناموسا پخش نمی کنن فقط خاسته ازت سو استفاده کنه

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

آخه این چه حرفیه این وسط😑 یه دقیقه پسر پرستی رو بزارید کنار ببینیم چه خبره

بازم مقصر دختر شد

ینی اون بی ناموس ک از سادگی این بدبخت سو استفاده کرده انگار اصلا مقصر نیست

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅