2777
2789
عنوان

ازدواج با افغانی

| مشاهده متن کامل بحث + 12893 بازدید | 60 پست
اما مطمعن باش فرهنگ کشور خودشونو دارن داخل خانواده و فامیل 

ن مثل خودمون رفتارمیکنن بخدا همه چیشون مث ماست 

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم ریسکه چون فرهنگ اونا در مورد عروس خیلی با ما متفاوته یه خانومه بود اینجا تاپیک زد داستان زندگیشو گفت اهل افغانستان بود بعد میگفت ما رسم داریم عروس با مادرشوهر زندگی کنه حتی اگه داماد چندتا خونه داشته باشه 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

قانون از اینجور ازدواجا و بچه های حاصل از این ازدواج حمایت میکنه آیا ؟کسی خبر داره؟زن ایرانی و مرد خارجی

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
افغانها خیلی متعصبن عروسشون اختیار نداره خونه هامشن مشترک شوهره ممکنه یکدفعه بندازه بره افغانستان ...

بابا اینا فرق دارن اصن انگار ایرانین والا همه رفیقاشونم ایرانیه همه تیروطایفش ایرانن

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
یکم ریسکه چون فرهنگ اونا در مورد عروس خیلی با ما متفاوته یه خانومه بود اینجا تاپیک زد داستان زندگیشو ...

اینا این رسمشون نیست

اینا این رسمشون نیست

شرط میبندم نه دوستت نه دوس پسرش از رسماشون خبر ندارن و حتی صحبتم نکردن در موردش چون وقتی ازدواج کنن تازه بزرگترا دخالتاشون شروع میشه و میگن ما فلان رسم داریم 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
بابا اینا فرق دارن اصن انگار ایرانین والا همه رفیقاشونم ایرانیه همه تیروطایفش ایرانن

عزیزم من دوست اینجوری زیاد داشتم 

باور کن داخل خودشون فرق دارن 

از کجا اینقدر مطمئنی ؟

چی بگم

تازه جسارت نباشه بعداً همه دستش میندازن البته بی فرهنگا

بچشم میشه اصالتا افغانستانی

بعد ک عشقش فروکش کرد پشیمون میشه

اصلا مردای ایرانی خیلی بافرهنگن ک افغانیا باشن ؟؟؟ب نظرم هر کس با هم فرهنگ خودش 

عزیزم من دوست اینجوری زیاد داشتم  باور کن داخل خودشون فرق دارن  از کجا اینقدر مطمئنی ؟ ...

بنظرم این تفکرات قدیمه بابت سخت بودنش باهات هم نظرم ک زندگی سختی پیش روشه حتی اگ ازدواج کنه اما راجب فرهنگ نه

عزیزم من دوست اینجوری زیاد داشتم  باور کن داخل خودشون فرق دارن  از کجا اینقدر مطمئنی ؟ ...

به بچش شناسنامه ایرانی معلوم نیس بدن یا نه ، کلی دنگ و فنگ داره 

زن ايرانى مسلمان فقط ميتونه با يك مرد مسلمان ازدواج كنه  و اگر مرد مسلمان نباشه بايد مسلمان بش ...

مرسی🌹

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
به بچش شناسنامه ایرانی معلوم نیس بدن یا نه ، کلی دنگ و فنگ داره 

بدن هم باز میگن پدرش اصالتا افغانهامثل الان ک ب بالاش میگن

البته بد نیس اما بعضیا قبول ندارن وگرنه همه انسانیم و برابر

از نژادپرستی بیزارم 

ب دوستت و پدرش بگو حتما فیلم چند متر مکعب عشق ببینه😏😏😏

کآری به این ندارم که خفاشو گرفتی خوردی ریدی به کره ی زمین. فقط بگو چطوری گرفتیش؟!!!! من یه یاکریم با اون اوسکولیو نمیتونم بگیرم! 🥴           مواظب عطسه کردنتون باشین دیگه نمیگن عافیت باشه میگن مرگگگگ😬            تا دیروز داشتیم چس ناله میکردیم ب خدا ک جونمونو بگیر حالا دنبال ماسکیم ک یوقت نمیریم🤦‍♀️       مورد داشتیم تو شرکت تا دیروز با لیوانی که صبح شیر میخورد، ظهر دوغ میخورد و عصر قهوه و چایی و دوباره چرخه استفاده ش از فردا شروع میشد. الان لیوانو میشوره میذاره تو کمدش درو قفل میکنه میره، من از ویروس کرونا ممنونم که بهداشت رو به خیلیا یاد داد. 😍