2777
2789
عنوان

چطور یه مزد رو باید تنبیه کرد❓

153 بازدید | 14 پست

وقتی تو عقد باشیم و همسرم بهم در مورد مسائل مالیش یه دروغ بهم بگه یا هر چیزی که حس کنم از اعتماد من سواستفاده کرده

چجوری باید واکنش نشون داد که بفهمه دیگه هرگز اینکارو نکنه. مثلا کلا باهاش یه مدت قطع رابطه کنم چطوره؟ نه جواب تلفن بدم نه پیام تا بیاد کامل معذرت خواهی و جبران کنه؟

میترسم من قهر کنم ولی اون سردتر هم بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادامی ک ترس از دست دادن و سرد شدن داری قراره هم دروغ بیشتری بشنوی هم تو تنبیه بشی جای اون

نه ترس از دست دادن ندارم اما میخوامبدونم تا چه لپلی برای چنین خطایی باید قهر کنم؟

قهرنکنیدصحبت کنیدولی صحبت راتکرانکنیدحالت غرزدن میشه

من حس میکنم صحبت مال اختلاف نظر هاست. وقتی طرف میاد برای اپلین بار مرز و خط قرمز مارو میشکنه باید یه پاسخ جدی تری بگیره که دیگه تکرار نکنه . اینطور نیست؟

مردا اصلا قهر حالیشون رک وراست حرفت رو بهش بزن

احساس میکنم وقتی طرف خط قرمز منو عمدا زیر پا گذاشته این خطا اونقدر بزرگهست که حرف زدن در موردش جدی بودن کار اشتباهشو بهش نشون نمیذه

من حس میکنم صحبت مال اختلاف نظر هاست. وقتی طرف میاد برای اپلین بار مرز و خط قرمز مارو میشکنه باید یه ...

توبرنامه دیوارقسمت اجتماعی مشاوران زوجین بصورت رایگان هستن که بهترین حرکتی که بایدبکنیدراتوصیه میکنن

هرحرکتی اللن بکنیدباشدت بیشتردرزندگی بایدانجام بدید

فقط لطفن اصلن ازقهرکردن استفاده نکنید

شک نکن سردتر هم میشه مردا کلا تو مسائل مالی حساسن اول زندگی تا وقتی که به شریک زندگیشون به باور کامل ...

بله دقیقا همینطوره، یه حس ناامن بودن پیدا میکنی. من مادرم گاهی اوقات در مورد مسائل مالی ازم میپرسه حس خوبی ندارم ازش ولی خواهرم ریز مسائل مالی من رو میدونه چون میدونم از یه حدی دیگه خارج نمیشه و سرش تو کار خودشه

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

دینامیک رفتاری بینتون درست نیست. هر تغییر نا آگانه ای شرایط را بدتر می کنه. باید اول دلبستگی ایمن ایجاد کنید. این دلبستگی وجود نداره . حواستون باشه دلزدگی را جای دلبستگی نذارید.