2777
2789
عنوان

ازدواج با افغانی

| مشاهده متن کامل بحث + 12893 بازدید | 60 پست
قانون از اینجور ازدواجا و بچه های حاصل از این ازدواج حمایت میکنه آیا ؟کسی خبر داره؟زن ایرانی و مرد خ ...

نه عزیزم حمایت نمیکنه از اتباع افغانی

موقع ثبت نام‌مدرسه داغون میشن

هیچی به نامشون نمیتونن بخرن

چون ایران شهروندی بهشون‌نمیده فقط اتباع هستن

من کارم به آموزش و مدرسه ربط داره موقع ثبت نام اتباع خیلی ادیت میشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قصد ازدواج با دختر افغان دارم در صورت تمام رفاه زندگی بهش میدم. تحصیل کردن دستم به دهنم میرسه واقعا نظرم جدیه قصد دروغ سر کار گذاشتن ندارن 28 سالمه لیسانس کامپیوترم خودرو پرشیا دارم کارم دارم. قصد با دختر افغان که محترم و زیبات رو دارم مجردم واقعا دوست دارم با دختر افغان ازدواج کنم چیزی جهازی ازش نمیخوام واقعا قصد زندگی آرامش بخش عاشقانه دارم حتی تا دو سه سال بزرگ ترم باشه مشکلی نداره کوچیکترم باشه بهتر سنش من قصدم جدیه ساکن کرج هستم اگر دختر افغان حضور دارد برای آشنایی ازدواج این شماره من 

09359820397

ادیبی هستم. از هر کس که کاری برمیاد دختری رو میشناسه افغان باشه ممنون میشم اطلاع بده کاملا به صورت سنتی حتی جلو میام آشنا میشم برای ازدواج. جدیه حرفام خواهشمندم مسخره نگیرید حرفامو کودک همسری نباشه کسی باشه بالا 18 سال مطمعا باشه خوشبخت میشه. من نظرمه. و زیبایی دختر افغان داره بی همتاست. خواهشمندم کسی را می‌شناسید شماره من هست با اسم فامیلم. امر خیر انجام بدین. با تشکر از سایت از این سایت خواهش مندم کمکم کنه.  ممنون میشم

منم خیلی دوست دارم با دختر افغان ازدواج کنم ایرانی هستم و ۳۴سالمه مجرد ساکن تهران و کامیونت دارم درآمدم بد نیست به نظرم افغان ها هم صادق ترن هم متعهد تر و پایبند 

فقط برام ذات طرف مقابلم مهمه شرف داشته باشه و دروغ گو نباشه

آقا هستم اقا هستم اقا هستم مذکرم 
قانون از اینجور ازدواجا و بچه های حاصل از این ازدواج حمایت میکنه آیا ؟کسی خبر داره؟زن ایرانی و مرد خ ...

نه حمایت نمیکنه هم ازدواج و هم بچه غیر قانونی اون بچه بی هویت 

ببینید منم دچار همچین رابطه ای شدم اما وقتی فکر کردم دیدم واقعا راهی نداره اون اقا اینجا بی هویت. فقط به خودتون فکر نکنید به اون بچه هم که قراره به وجود بیاد فکر کنید خیلی تحقیر میشه توی مدرسه . شاید ده سال اینده همه رو فرستادن کشور خودشون میخاید چیکار کنید؟ اقوامشون با ایرانی ها خوب نیستن باور کنید علاقه همیشه پاسخگو مسائل نیست یکم تحقیق کنید نژاد پرستی در این مورد بکار نمیاد ازدواج فرق داره یک عمر قراره توی اون طایفه باشید توروخدا حماقت نکنید 

یا خدا چقدر نژاد پرست.وای که چقدر خودمون رو برتر می‌بینیم.! بابا خوبه افغانستان کنار گوشمون هست و هم زبان همسایه و هم دین هستیم.جوری حرف میزنن انگار یه ایرانی میخواد با یه رباط ازدواج کنه! بنظرم بی فرهنگ اونی هست که بین آدما مرز و قیمت میزاره.ادما رو از بالا نگاه میکنه! والا پسر آمریکایی بخواد بیاد دختر ایرانی رو بگیره آنقدر ادا و ناز نمیاد.چه خبره؟ فرق ما با نسل های قبل چیه؟ این همه درس خوندین دانشگاه رفتین تو فضای مجازی عضو شدید ولی همچنان دیدگاه خاله خان باجی های قدیم تو کوجه مس کوچه ها رد دارین! بچه ش افغان میشه که بشه! بچه ش اگر هندی یا آلمانی یا اسرائیلی بود خوب بود؟‌افغان انسان نیست؟ نگید فرهنگی متفاوته که قابل قبول نیست.فرهنگ آسیا با اروپا یا آسیا و آمریکا نیست.فرهنگ دو کشور همسایه س.فقط اونا جنگ زده ن ولی کشوری غنی از فرهنگ و ثروت داشتن! زمرد پنجشیر افغان تو دنیا لنگه نداره.اب و هواش.میوه و خاکش‌.متاسفم برای عزیزان اهانت گر.

زندگی چون پیچکی ست ، انتهایش میرسد پیش خدا ☺

عزیز همه ی جوانب رو بسنج نه که بگم با افغان اصلا با پسر عموت با همسایه با هرکس.اگر انسان خوب باشخصیت و با اصالتی هست فرقی نمیکنه کجایی باشه.هم دین همسایه هم زبانیم.ولی با صداقت کامل برو جلو.حق خانواده ت هست که بدونن.بعدتر هم هر کی توهین کرد از بی فرهنگی خودش هست.اگر مورد همه چی تموم هست و میدونی بهتر از این در آینده برات پیش نمیاد،وقت بزار و قشنگ خوب و بد رو بسنج.حرف مردم رو ولش کن.ادم عاقل هرگز قضاوت و اهانت نمیکنه.اونایی که اینکارو میکنن آدم درست حسابی نیستن.ولی جوگیر نشی،‌قشنگ خانواده فرهنگ داخل خانواده سطح درآمد میزان تحصیلات رابطه ی پدر مادر.رابطه با خواهر برادرش رو ببین و با فکر برو جلو.موفق باشی

زندگی چون پیچکی ست ، انتهایش میرسد پیش خدا ☺
دختره چیکارکنه ک باباش اجازه بده

دختره منظور خودتی دیگه

اینکه فهمیدم خودتی کار سختی نبود 

چون خیلی داری از افغانیه دفاع میکنی ادم از دوست پسر دوستش دفاع میکنه؟ حالا اگه از دوستت دفاع میکردی یه چیزی ولی از خواستگار دوستش کسی دفاع نمیکنه 

حالا بگذریم ولی خجالت نکش

اینکه با یه افغان میخوایی ازدواج کنی و خجالت میکشی و بجای اینکه بگی خودتی میگی دوستته

خب دیگه جوابش مشخصه ازدواج نکن چون ادم نباید از ازدواجش خجالت بکشه یه عمر زندگیه همه جا باهاته 

افغانی ها خوب و بد دارن ولی فرهنگ و نوع زندگیشون هم متفاوته من دیدم بعضیاشون خیلی پولدارن و خیلیا بخاطر پولشون باهاشون ازدواج میکنن 

اما اگه واقعا دوستش داری فرق داره بنظر من اگه باهاش ازدواج کنی پشیمون میشی چون افغانها زن رو محدود میکنن به خونه

سلام من خودمم نقش بازی نمیکنم
من قصد ازدواج با دختر افغان دارم در صورت تمام رفاه زندگی بهش میدم. تحصیل کردن دستم به دهنم میرسه واق ...

دختر و زن های افغان خیلی ارام و بی آزار هستن واقعا 

ولی مردهاشون سختگیرن و زن رو محدود میکنن

بنظرم با دختر افغان ازدواج کنید پشیمون نمیشید چون انسانهای خوبی هستن ولی مردهاشون چون توی افغانستان زن رو محدود میکنن اینا هم عادت کردن و زن رو محدود میکنن و اذیت میکنن ولی زنهاشون و دختراشون کدبانو و اروم هستن

سلام من خودمم نقش بازی نمیکنم