2777
2789

دخترم از اول رفلاکس و آلرژی داشت چون شدید بود شیرموبا نظر دکتر قطع کردم وپپتی جونیور دادم .آلرژی دخترم با جونیور خوب شد ولی متاسفانه رفلاکس ادامه داشت وبا هیچ دارویی بهتر نمی شد تا چهارماه عذاب کشیدم بعد دکتر شیر خشک ببلاک آی آر نوشت که خدا رو شکر با این شیرخشک رفلاکسش بهتر شد .الان دخترم ۱۰ ماهشه و کم وزن هست غذای کمکی فقط سوپ ساده میدم دیگه چی می تونم بدم تا کمی وزن بگیره واسه صبحونه چی بدم ممنون از راهنماییتون.

کاربر جدید نیستم 

ببلای ای آر آلرژیو خوب نمیکنه

فوق تخصص گوارش کودکان بردم من، گفت همون پپتی رو با یه پیمانه ar قاطی کن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت شیر کش شده بده بهش قوت داره 

این طوری که گوشت بنداز تو شیشه ی قابلمه پر آب کن اون شیشه رو بزار توش و بزار سر گاز سه چهار ساعت بپزه اون گوشت شیره پس میده هم اون شیره ش و بده بخوره گوشت هم میتونه بخوره بهش بده نمیخوره گوشتش خودت بخور خیلی مقوی 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
یعنی الان آلرژی دخترم خوب شده 

نمیدونم! ببین علائم داره یا نه

والا بچه من که ۱۴ ماهشه هنوز خوب نشده، رفلاکسم کم و بیش داره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
نمیدونم! ببین علائم داره یا نه والا بچه من که ۱۴ ماهشه هنوز خوب نشده، رفلاکسم کم و بیش داره

یبار گوشت دادم تمام بدنش دون زد از ترسم هیچی نمی دم نه شیر نه چیزای آلرژی زا

کاربر جدید نیستم 
واقعا دخترم کم وزنه آخه چیکار کنم شهر ما کوچیکه همه دکترا بردم 

الکر رو امتحان کن

ببر دکتر نسخه کنه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....