2777
2789

من ۷۰ کیلو بودم قدم ۱۷۳ 

باربی بودم😭

تو پروسه تلاش برای بارداری و استراحت مطلقم که دشویی رو میاوردن پای تختم نه ماه بستری های پی در پی و آمپول های هورمونی و....وزنم رسید ۱۱۰ کیلو😭

بعد بارداریم هم انقدر چالش داشتم نتونستم لاغر کنم بچم ۵ ماهشه باهزار تا مشکل که هرروز دارم واسشون گریه میکنم

خلاصه الان تاپیک خانومه رو دیدم که بخاطر چاقی شوهرش هی ازش سرد شده و فلان نگران زندگی گوهم شدم بخاطر بچم😔

حالا الان موندم چه غلطی کنم لاغر کنم 

اصلا نمیتونم کم بخورم، معده ام همیشه گشنه هس

چندبار تلاش کردم نشده 

سرکار میرم بچه داری خونه داری ...وقت ورزش ندارم اصلا😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دونه دونه حذف کن غذاهارو

مثلا یه مدت اصلا شیرینی نخور

بعد یه مدت بشقابتو یه قاشق یه قاشق کمتر کن

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

اشکالی نداره عزیزم 

تواگه شیر خودت میدی بایدم گرسنه باشی 

من روزی ۷-۸وعده میخورم بخاطر شیردهی 

بعدشم نگران این چیزا نباش 

ذات هر نری باهم فرق می‌کنه 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

ماست هم لاغر میکنه 

یه وعده ماست بخور هرچقدر خواستی

ماست کم چرب  توش پر از نعناع و گردو اینا بریز و یه کم نون بخور باهاش تا سیر شی و دیگه نخوای بخوری

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

عزیزم هر وقت گشنه ت میشه ،یه تیکه بیسکویت سبوس دار  بخور ،فک کن ساقه طلایی😁😂قشنگ اشتهات کور میشه ..ببین اگه یمدت کم بخوری معدت کوچیک میشه دیگه نمیتونی بیشتر بخوری ..صبحها جای صبحانه یه دونه سیب بخور ..مربی باشگاهمون اینو  میگفت 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌