2777
2789

این چیزا به شخصیت فرد بستگی داره شما باید باهاش صبحت کنطو

و اینکه چقدر از طلاق‌ گذشته آیا زخم به هم خوردن رابطه قبلی هنوز تازست؟ یا فراموش شده؟ آیا هنوز به نفر قبلی فکر میکنه... و هزار آیا دیگه که فقط با شناخت و صحبت کردن با طرف مشخصی میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعااا متفاوته... اگر همسر سابقش هم از اشنایان باشه که شرایطی ایجاب کنه ببینیش که واقعا دردسرسازه... به نظرم با یک مشاور خبره تمام شرایط و جزئیات رو درمیون بزار...

این نکته حائز اهمیته که ممکنه همین اقا انقدر ویژگی های برجسته ای داشته باشه که یک خواستگار مجرد نداره و بشه جدی بهش فکر کرد... فقط باید روحیات خودت و شخصیت و اخلاق اون اقا مشکل‌ساز نشه

این چیزا به شخصیت فرد بستگی داره شما باید باهاش صبحت کنطوو اینکه چقدر از طلاق‌ گذشته آیا زخم به هم خ ...

خوب اشنا شدم انگار همه اش دنبال امتحان کردنه میخواد ببین واسه خودش میخوام یا پولش انگار ذوق زیادی نداره مثلا میگه جشن کوچیک بگیریم ازدواج قبلی انقدر بزرگ گرفتم چی شد یا چیزهای دیگه