2777
2789

این چیزا به شخصیت فرد بستگی داره شما باید باهاش صبحت کنطو

و اینکه چقدر از طلاق‌ گذشته آیا زخم به هم خوردن رابطه قبلی هنوز تازست؟ یا فراموش شده؟ آیا هنوز به نفر قبلی فکر میکنه... و هزار آیا دیگه که فقط با شناخت و صحبت کردن با طرف مشخصی میشه 

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعااا متفاوته... اگر همسر سابقش هم از اشنایان باشه که شرایطی ایجاب کنه ببینیش که واقعا دردسرسازه... به نظرم با یک مشاور خبره تمام شرایط و جزئیات رو درمیون بزار...

این نکته حائز اهمیته که ممکنه همین اقا انقدر ویژگی های برجسته ای داشته باشه که یک خواستگار مجرد نداره و بشه جدی بهش فکر کرد... فقط باید روحیات خودت و شخصیت و اخلاق اون اقا مشکل‌ساز نشه

این چیزا به شخصیت فرد بستگی داره شما باید باهاش صبحت کنطوو اینکه چقدر از طلاق‌ گذشته آیا زخم به هم خ ...

خوب اشنا شدم انگار همه اش دنبال امتحان کردنه میخواد ببین واسه خودش میخوام یا پولش انگار ذوق زیادی نداره مثلا میگه جشن کوچیک بگیریم ازدواج قبلی انقدر بزرگ گرفتم چی شد یا چیزهای دیگه