2777
2789

مامان بزرگم همش خودشو میندازه خونمون هرساله شب عید هم برای اینکه بچه هاش نرن خونه اش زنک میزنم شام بزار مبخوام بیام خونتون 

خلاصه شب عید ما ماهی سفارش دادیم یهو مامان بزرگم زنگ زد ... زنک زدیم سفارشمون رو بیشتر کردیم خیلی زیاد بود چنتا ماهی قزل بزرگ (همیشه وقتی مهمونی داریم زیاد غذا درست میکنیم با میگیریم برای ناهار فردا هم میگیریم )

خلاصه اومدن مامانم غذا و چید تا اومدن ناراحت شدن ما ماهی دوست نداریم وقتی سفره جمع کردیم به تیکه کوچیک ماهی باقی مونده بود حتی مال فردا هم چیزی نموند😐

همیشه کارش همینه ازما ایراد میگیره و همیشه برامون غذا کم مبزاره مثلاً رو هم ۹ نفریم ۵ تا برنج مبزاره همیشه خونشون غذا اندازه چنتا قاشق کم میخوریم از بس کمه دلیلش هم میگه ما غذا نمی‌خوریم ما معدمون کوچیکه چیزی نمی‌خوریم 

وقتی میان خونمون بخدا نگاه نمیکنم چقدر مبخورن ولی ازون مقدار زیادی که مامانم میزاره چیزی باقی نمی‌مونه 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 خونه خودشون رو گفته کم میخوریم خونه شمارو که نگفته خونه بقیه معدش بزرگ میشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بی توجه باشید زیاد هم‌نرید خونه شون یا میرید خوراکی ببرید بگید شما غذا نمیخورید مابخور هستیم

ما خیلی نمیربم راه نمیده بریم 

اون میاد بیشتر 

😂😂😂 خونه خودشون رو گفته کم میخوریم خونه شمارو که نگفته خونه بقیه معدش بزرگ میشه

😂😂😂

من خیلی عصبی میشم همیشه هم گشنه میام بیرون از خونش

اگه نون پنیر بخورم عصرونه بهم میگه خونه خودتون ولزی نمی‌خوری اینجا گشنه ای😐

ما خیلی نمیربم راه نمیده بریم اون میاد بیشتر

بهونه بیارید خونه نیستید یا مهمونی دعوت شدید از این صحبتا اما بزرگتره احترامش واجب اینا رو زرنگی میدونن بنظرم مادرتون باید بعضی چیزا رو بگه اگه باعث ناراحتیش شدن سکوت نکنه 

نه مادریمامان بزرگم پسری هست و معتقده فقط پسر و عروس

نمیدونم چرا بعضی از مادر بزرگا اینجورین 

ماهم میریم خونه مادر بزرگم (مادری)انقدر غذا کم میزاره ادم خجالت میکشه 

اینم بگم سالی دوبار به زور میریم برا شام وناهار 

بهونه بیارید خونه نیستید یا مهمونی دعوت شدید از این صحبتا اما بزرگتره احترامش واجب اینا رو زرنگی مید ...

مامانم قبلا با احترام واکنش نشون میداد ولی مامان بزرگم  می‌نشست گریه میکرد همه دایی و خاله هام علیه ما میشدن 

بخاطر همین دیگه فقط میگه بیاد و بره راحت شیم پشتمون حرف نباشه 

نمیدونم چرا بعضی از مادر بزرگا اینجورین ماهم میریم خونه مادر بزرگم (مادری)انقدر غذا کم میزاره ادم خج ...

آخ دقیقا ماهم خجالت می‌کشیم بخوریم 

آخرش هم میگه خداروشکر غذا اندازه بود دستم برکت داشت

اصلا خوشم نمیاد وقتی یکی مهمون میره از غذا ایراد بگیره بگه چمیدونم دوس نداریم خوشمون نمیاد خب من باشم میگم باشه دیگه نیا خونمون همینی که هست 

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنیننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم