2777
2789
عنوان

جریان زندگی من با شوهرم و خانوادش

2844 بازدید | 98 پست

شوهرم میشه پسر دایی بابام وقتی اومدن خواستگاریم خانواده شوهرم گفتن ما هرچی داریم برای این پسرمونه وشما هرشرطی داشته باشین ما قبول میکنیم تا مامانم اومد چیزی بگه پدر شوهرم گفت ول کنین نمی‌خواد بگین هرچی باشه قبول میکنیم دیگه ماهم گفتیم باشه نامزدی کردیم وقتی نامزد بودیم خیلی به شوهرم می‌گفتیم که من خونه جدا میخوام هی با حرفاش گولم میزد که بیا عروسی کنیم قسم خورد بعد عروسی خونه جدا برام بگیره گفت دوس دارم زودتر بیای پیشم بعد که اومدی خونه میگیریم پدرشوهرمم همش میگفت من پسرم خیلی دوست دارم بیا بعد که اومدی صد درصد براتون خونه میگیرم منم خر شدم قبول کردم عروسی کردیم زندگی سخت من با خانواده شوهرم شروع شد میخونین بقیش بنویسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا تراژدی زندگی من!!! 

گولم زدن اول و بعدش هیییچی ندادن

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

اوه اوه بعدش

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

منم رفتم باهاشون زندگی کردم اولش خوب بودن بعدش مادرشوهرم یه بار می‌گفت این کار نمیکنه به بار باهام حرف نمی‌زد یه بار پدر شوهرم بر علیه من پر میکرد اونم شروع کرد به طعنه زدن به شوهرم که تو عرضه نداری زنت نمیتونه کار کنه

منم گول زدن🙃 ما ها هرچی سرمون بیاد از چوب سادگی‌مونه

منم طلاهای مجردی شوهرم الان از سر و گردن ننه ی عنترش آویزونه 

تو نامزدی گفت میدم بهت بعده عروسی گفت شوهرت ب باباش بدهکاره طلاهارو برمیدارم جای بدهی😐😐😐 تو گلوش بمونه تهش ک میرسه بمن اما من حلالش نمیکنم

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

در صورتی که من خودم همه کارهای خونه انجام میدادم غذا درست میکردم همه چی گردن من بود حتی تو یه سفره انداختن با جمع کردن مادر شوهرم بهم کمک نمی‌کرد اینا که هیچی بعدش ما برای وام ازدواجمون ثبت نام کردیم شوهرم همش میگفت من وام ازدواج میفروشم

منم گول زدن🙃 ما ها هرچی سرمون بیاد از چوب سادگی‌مونه

اره من که اون موقع بچه بودم

از حماقت پدرو. مادر سادمه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

منم طلاهای مجردی شوهرم الان از سر و گردن ننه ی عنترش آویزونه تو نامزدی گفت میدم بهت بعده عروسی گفت ش ...

واااای عجب عفریته ایه

عوض اینکه بده عروسش بدرخشه🤦🏼‍♀️ اشکال نداره آخرش میرسه به خودت ولی اون تنش تو گور میلرزه

شوهرت وضعش خوبه؟ که طلاهارو نداد بهتون