2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو درگیر نکن گلم ب جاش انقدر محبت کن و ب خودت برس ک اسم خودشم یادش بره چ برسه ب اسم بقیه خیلیا هستن ک صرفا جهت کنجکاوی این کارو میکنن بدون هیچ حس و علاقه ای

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

نه اصلا 

من خودم گاهی اسم کسایی که قبلاً میشناختم و الان خبری ازشون نیس سرچ میکنم حالا تو مقالات یا جاهای دیگه 

چ دختر چه پسر 

قصدمم اینه بدونم کجاها فعالیت دارن فقط

کنجکاوه میخواد ببینه الان در چ حاله

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

توهم نزن و حساس نشو 

من یه بار دیدم همسرم تو اینستا به دایرکت کسی پیام میده هزار جور فکر کردم حتی شبش خواب دیدم خیانت کرده 

از خواب پریدم گوشیشو چک کردم کالای خجالت زده شدم از قضاوتم ،

همسر بیچارم قیمت کیفی رو که چند وقت پیش بهش نشون داده بودم رو داشته میپرسیده

شما چه مثبت اندیشی

اصل37 قانون اساسی اصل برائت است:  هیچ‌ کس از نظر قانون  شناخته نمی‌شود، مگر این که جرم او در دادگاه صالح ثابت گردد.

در بینج کیسه عشقت نیم دونه ای بیش نیستم بی وفا مرا شل نپج