الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره همکار شوهرش باهم مشکل داشتن جدا شدن البته شوهرش ۱۵ سال بزرگ تر بود از سه تا بچه داشتن بعد دوسال مرد هر جای رفت خواستگاری قبولش نکردن دوبار برگشت به همکارم
دوسش داری و دوست داره و متنبه برگرد خب ،اما دقیقا مثل ازدواج مجدد بش نگاه کن .علت جدایی اگ عب نداره رو میگی؟بعد توو تایم قهر ببعد با کسی هم بود ؟البت با کسایی جفت میشن ک میفهمن زن خودسون چقد بهتر بوده ،من بدیم اینه که حرف نمیخورم تند میشم .مگه این مورد باعث شه بقیه بهتر به چشمش بیان
دایی و زن دایی من کلی اختلاف داشتن ،وحشتناااااک، بعد ۱۲ سال با ی بچه۱۱ ساله جدا شدن ، یکسال بعد برگشتن سر و خونه زندگیشون، بگفته خود زن داییم که من ی دعا گرفتم که حتی اگه جدا هم بشیم هیچ کدوممون نتونیم با کس دیگه ای ازدواج کنیم ،بعدشم الان ی دختر ۷ ساله دارن
همسایه ما با سه تا بچه کو چیک شوهرش فوت کرد هر چی همه بهش گفتن جوونی بروو ازدواج کن نرفت موند بچه هاشو بزرگ کرد و همه رفتن سر زندگیشون الانم خودش نزدیکه 50 یه شوهر همسن خودش پیدا کرد که واقعا عالیه از همه نظر طوری که همه اونا که قبلن براش دل میسوزوندن حالا دارن حسرتش را میخورن
آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹