پدر و مادر همسرم ۲۵ ساله از هم جدا شدن
مادر شوهرم تنها زندگی میکنه و یه خونه نقلی از خودش داره
متاسفانه همسایههای خیلی بدی داره اینو هم خودش میگه هم اذیتایی که میکنن معلومه هم نگاه هایی که حتی به منو همسرم میکنن
ولی یه مسئلهای پیش اومده که نمیدونم چکار کنم
خونه مادر شوهرم از سمت کوچه یه پنجره کوچیک داره که به حمام باز میشه برای تهویه هوای داخل حموم و روزا یکم نور میاد داخل چون تو اتاق خوابه فضای اتاق خوابو روشن میکنه(خونه خیلی قدیمیه)یه همسایه دیوار به دیوار داره که این پنجره با فاصله یک متری به در ورودی اون همسایس
مادرشوهرم یک ماه پیش پدرش از دنیا میره و به مدت دو هفته میره شمال پیش خانوادش و وقتی برمیگرده میبینه همسایه با آجر و گچ و سیمان روی اون پنجررو پوشونده بهش میگه چرا اینکاروکردید همسایه میگه نمای کوچرو زشت کرده و مادرشوهرمم ناراحت میشه و عصر یکیو میاره پنجررو براش دوباره باز میکنه و میره
دقیقا سه روز بعد میره خونه خواهرش به محض رفتنش دوباره همسایه همینکارو تکرار میکنه وقتی برمیگرده بازم با همسایه بحثش میشه و یکیو میاره گچ و سیمانو باز میکنه که یه دفعه همسایه از خونه میاد بیرون با دوتا از پسراش زنه همسایه حمله میکنه به مادر شوهرم و اونم مقاومت میکنه که ضربع دست طرف بهش نخوره پسر همسایه ازونطرف یه نیمه آجر ازونایی که کندن رو برمیداره و میزنه به پای مادرشوهرم و دعوا بالا میگیره و یکی از همسایه ها به پلیس زنگ میزنه و مادرشوهرمم میره شکایت میکنه
من ازین قضیه خبر نداشتم تا سه روز بعد که یه شب با همسرم رفتیم و قضیرو تعریف کرد و مچ پاشو نشون داد که اندازه یه پرتغال کبود شده و ورم داره و از شدت درد نمیتونست درست راه بره
الان مسئله من اینه که امروز خاله همسرم زنگ زد که فردا نوبت دادگاه هستش نیاز به دوتا شاهد هست یکی من هستم یکی هم شما بیا شهادت بده بابت اون ضربه و درگیری
ولی از جایی که من نبودم اونجا تو کوچه و ندیدم اتفاقاتو و فقط کبودیه پارو دیدم و از زبانه کسی شنیدم شک به دلم افتاده که برم شهادت بدم یا نه بنظرتون کاره درست چیه چکار باید بکنم؟
ببخشید طولانی شد توضیح کامل دادم تا همه متوجه بشن