2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین زن و مردی بعد طلاق کسی دیگه رو پیدانکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2915 بازدید | 132 پست
خوب واقع بین نیوده پس. واقعیت اینه که این مسئله کاملا مهمه. 

آره مهمه ولی حس خوبی هم قطعا به شخصی با تجربه ی شکست دست  نمیده تو اینجور مواقع و ناراحت میشن برای همین آخی داشت دیگه😂

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.
آره مهمه ولی حس خوبی هم قطعا به شخصی با تجربه ی شکست دست  نمیده تو اینجور مواقع و ناراحت میشن ب ...

چون خواهرشی قبوله😅. وگرنه مردا تو ایران اخی ندارند. کلا همه چی از عرف گرفته تا قانون به نفعشونه😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ش میخاستم پیام بزارم خطا می‌شد به خونواده ش توهین های بد کردی ؟؟خوب سادگی به خرج دادی مردها در م ...

توو حالت عادی از دخترشونم بیشتر احترام گذاشتم .فقط بحث اخر گفتم نمیخام مث بابات بعد سی سال زندگی جلو عروس دوماد دستور بدی .همینو گذاش کف دس باباش .باباش از اوناس سال اول عقد با پسر خودش ی کلام حرف یا اینکه توو خونه ای ک شوهرم باشه وایسه نبود و کات بودن .بهترین تایم عمرمو خراب کرد و شوهرم تندی هم داشت میگفتم از کات با پدرشه .خدا برا پدرش نسازه مردک خنگ 

والا زن داداش و داداش من در استانه جدایی هستن .واسه خودش پیدا کرده دوست پسر عکسشم گذاشته زو پروفایلش ...

شوهرش میتونه با سند شکایت کنه.حین داشتن همس  حق ورود نفر سوم نیست .من با ورود اون دختره ب خونم تونستم وکالت طلاق بگیرم و خود شوهرم خودشو محکوم کرد .وگرن اطرافیان درک نمیکردن کسی بخاطر بداخلاق بودن تحمل نکنه 

و البته نشون داد سطح توانش چیه خودشو خراب کرد .

زن و مردی بعد کات سریع کیس بیابن به خودشون لطمه میزنن 

بنظرم از مهر طلاق حداقل یه سال باید بگذره ک عقده هات رو سر بعدی خالی نکنی 

ک خواب قبلی رو نبینی 

من هرشب خواب شوهرمو میبینم 

توو حال خوبیم نه دعوا 

شوهرش میتونه با سند شکایت کنه.حین داشتن همس  حق ورود نفر سوم نیست .من با ورود اون دختره ب خونم ...

مشچصو توی خونه نگرفت که بتونه مدرک واشته باشه چون نتونست ثابت کنه ولی مطمئن به خیانت بود افثسرده شد شدید....یکیش م

ثلا خووهرم شاهد بود رفت شماره گرفتگ.یا مثلا سوپر مارکت سرکوچشون که ادم خوبیم بود به داداشم گفت پدرو پسری میگم بهت از این زن جدا شو تو نیستی هر دقیقه یکی میاد میرسونتش در صورتی که اینا ماشین داشتن..یکی از فامیلای خودشون که اقا هم بود گفت ما تعجب کردیم این شوهر کرد از بچگی جنسش خراب بود و...

مشچصو توی خونه نگرفت که بتونه مدرک واشته باشه چون نتونست ثابت کنه ولی مطمئن به خیانت بود افثسرده شد ...

گاهی مردا خوب گیر زن نا اهل میان و برعکس من یه نفرینش کردم ک نتونهدچار ساعت زنشو ول کنه بره سر کار .

حالا من ده ساعت ده ساعت ته خلافم این بود تی وی روشن کنم سریال ترک ببینم خخخخ.بدش میومد .نت یه بسته دو گیگی میزدم ماهی دوماهی ی بار .

الان ماهی حداقل بیس سی گیگ فیلم اموزشی میبینم 

فقط ی کلاس میرفتم اونم مدارکشو نگه داشت

بعضیا ادما نمیدونم چی میخوان از این زندگی

والا مام نمیدونیم اما بی وفایی توجیح نداره .ادم ممکنه توو کار کنم یا نه ،بپزم یا نه ،حرمت بزارم یا نه گیر کنه ،اما توو خیانت کنم یا نه جواب مشخصه ،باید برادرت میفهمید دردش چیه ،یه هفته پشتش میرفت ،ببین زن ادم خیانت کنه خیلی بعدها برا مرد اون زن بد میشه،تازه مردی خیانت کنه هم زودی میگن حتما زنش زنانگی نداشته .

من خودم تایم قهر شوهرم روو کم کردن من زن برد خونه ،اما تایمی ک بودم خیلی بش اعتماد داشتم و خدایی کاریم نکرد 

الان ناراحتم مردم ب خیانتش فهمیدن 

برا منم بد شد .ناراحت شدم .ما با هم دونفرهامون خوب بود کم نمیذاشتیم .

والا مام نمیدونیم اما بی وفایی توجیح نداره .ادم ممکنه توو کار کنم یا نه ،بپزم یا نه ،حرمت بزارم یا ن ...

احتجالا برادر منم کوتاهی هایی داشته..ادم بی حوصله ایه گاهی خرصمون میگیره ازش میگیم شاید زنه حق داشته ولی خب خیانا هیچ توجیحی نداره اگر نمیخوای همسرتو جدا شو خب...امثال برادر من گه تو خونه پدری خاطره خوش ندارن میسازن و میسوزن

اره حس میکنم دخترخالش ک انگار طلاق گرفته اومده توو کارش .ایشالا کلی زن ببینه و به حالی ک با من داشت ...

نامزد منم با تنفر ازم جدا شد...خیلی تلاش کردم ولی نشد

بعد از دوسال وقتی داشتم ازدواج میکردم عاقد ب پدرم گفت فلانی و خانوادش بعد از جدایی اومدن گفتن پشیمون شدیم ولی دیگه نتونستن بیان جلو. حتی منو جلوی مزون لباس عروس دید توی بانک هم همراه همسرم دید و سوووخت جوری نگاه میکرد انگار هم طلبکار بود هم دلتنگ.

مردا موقع جدایی فقط غرورشون مهمه بعدش ب غلط کردن میفتن. حالا من اگه صدسال هم تنها میموندم برنمیگشت همینکه خواستم ازدواج کنم یادش افتاد منو.

ولی دیگه دیر بود

نامزد منم با تنفر ازم جدا شد...خیلی تلاش کردم ولی نشد بعد از دوسال وقتی داشتم ازدواج میکردم عاقد ب ...

چقدر خوشحالم ک سوختن دلش رو برا تو دیدن .چقد خوشحالم ک انگار با ادم مناسب خودت اشنا شدی ک اگ خوب نبود توم سریع مردد میشدی ...اگ اومدی بم بگو ازدواج مجددت خوبه ؟من حس میکنم رابطه احساسی و ازدواجی و دوس دارم اما نه با هیچ کسی دیگ و نه با همسر سابقم ....خیلی حس تلخی دارم

چقدر خوشحالم ک سوختن دلش رو برا تو دیدن .چقد خوشحالم ک انگار با ادم مناسب خودت اشنا شدی ک اگ خوب نبو ...

حستو میفهمم. ازدواجم عالیه همسرم خییلی صبوره خب ی سری چیزامون خیلی فرق داره ولی اون واقعا بخشنده و مهربونه و منطقیه. اما نامزد سابقم دیوونه بازی و عشق و عاشقی و سورپرایز بلد بود منم خیلی از این چیزا دوس دارم. همسرم زیاد بلد نیس ولی خیلی جنبه های جدی زندگی رو بلده. خیلی خوب مدیریت میکنه اصلا اذیتم نمیکنه. ولی من با گزشت یکسال هنوزم گاهی مقایسشون میکنم. 😔 دست خودم نیس گاهی وقتا ک تو خونه تنهام گریع میکنم نه ک راضی نباشم نه...فقط دلم پره یاد اون بلاهایی ک سرم اومد میفتم. دلم تنگ نمیشه براش ولی انگار ی زخم خیلی بزرگ رو قلبمه تا ابد. ک موقع بهترین شادیامم شاد نباشم و دلم بگیره.

دیگه هیچوقت از ته دل نخندیدم. 

من بعد از اون اتفاق مریض روانی شدم دارو خوردم ی موقعی دکترم نامه داده بود واسه بیمارستان ک بستری بشم.بیمازستان روانی

از عوارض اون دارو های اعصاب ، الان بچه دار شدنم ب مشکل برخورده و تخمدان هام فقط با دارو کار میکنن. و من هر بار ک ازمایش بارداریم منفی میشه ب همه ی این اتفاقات فکر میکنم و گریه میکنم.واقعا تقاص پس دادم.

حستو درک میکنم و بدون ی روز وقتی میبیننت ک تو در خوشحال ترین حالت ممکن هستی و اونا تورو جایی میبینن و میسوزن.

من خیلی بهش وابسته بود ب زور قرص و امپول منو ازش کندن. خیلی سختم شد و جای خالیش تو ذوقم میزد. شوک بهم وارد شد ولی گذشت. اما جاش موند

چقدر خوشحالم ک سوختن دلش رو برا تو دیدن .چقد خوشحالم ک انگار با ادم مناسب خودت اشنا شدی ک اگ خوب نبو ...

منم بعد از جدایی چندتا دوس پسر داشتم منی ک ادم مذهبی بودم. انگار میخواستم از همه انتقام بگیرم انگار با خودم لج کرده بودم. نبودنش خیلب سخت گزشت. من با دوستامم ک بیرون میرفتم میومد خونه فقط گریه میکردن. فقط از سر لج دوست شده بودم.

بنظرم یکمی صبر کن بعد ازدواج کن چون ک اگه الان ازدواج کنی خیلی از نظر روحی بارت سنگین میشه نمیتونی قشنگ زندگی کنی با همسرت. بزار خودتو پیدا کنی بعد

با پسرا هم دوست نشو چون فقط دردسره. مخصوصا اگه درداتو بفهمن میخوان با بغل و بوسه گولت بزنن چون میدونن همسر سابقت اینکارارو میکرده و تو الان نیاز دازی