2777
2789

من هم بچم هم خودم سالم بودیم یهو وقتی وارد پنج ماه شدم سقط شد بچم دهانه رحمم باز شد

مادر شوهرم از اون روز تا الان ی ثانیه منو تنها نگذاشته و حتی اینجا میخواله از کارو زندگیش مونده از نظر خوذش داره بهم کمک میکنه ولی من دوست دارم بره راحت باشم خلوت کنم حتی ثانیه ای تنهام نمیزاره برام نهارو صبحونه درست میکنه از بس پیشمه دیگه دلم گرفته

چیکار کنم اشتباه از منه؟ 

نه تقصیر اوناست

به همسرت بگو

بگو ازشون بخواد تنهات بذارن که با هم بتونید این مسئله رو حل کنید و سوگواری کنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه ی اسی دوستان بیاید تاپیک آخرم لطف

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

حالا نمیومد میگفتی  حال روحیم براش مهم نبود 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

داره سعی میکنه بهت رسیدگی کنه 

میتونی بری تو اتاق خودت و دو سه ساعت استراحت کنی و بیرون نیایی

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

نه عزیزم 

حق داری دلت بخواد با خودت یا شوهرت خلوت کنی..

به یه بهانه ای بفرستشون برن

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

میگن زن زائو راتنها نذارین برای اونه 

بگو مادرجون زحمتتون انداختم اززندگیتون موندین ....

اگر گفت نه و...

بگو من خوبم باور کنید و....

غیرمستقیم میگی برن دیگه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

الهی چقدر مهربونه خب میدونن شما تنها بمونی ناراحت میب گریه میکنی نمیخوان تنها بمونی تا یکم زمتم بگذره برات کمرنگ بشه خدا خیرش بده شما هم غصه نخور عزیزم حتما یه خیری داشته انشاالله که به زودی دامنت سبز میشه