2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین زن و مردی بعد طلاق کسی دیگه رو پیدانکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2915 بازدید | 132 پست
یه خانومیو دیده بودم میگف دامادمون خیلی اذیتمون کرد جدا شدن میگف بعد چهل روز پسره دوام نیاورده دوبار ...

دخترش چه جاذب بوده .رمز موفقیتشون چی بوده خدا داند .بعضیا میگن دعا ،اما من میگم کسی با دعا بیاد با دعام میره 

دوسش داری و دوست داره و متنبه برگرد خب ،اما دقیقا مثل ازدواج مجدد بش نگاه کن .علت جدایی اگ عب نداره ...

آره همو واقعا دوس داریم اما دهن بینیش و دخالت بیش از حد برادرش و بچه بازی و زورگویی های خودش و لجبازیای من به اینجا کشوند . خودش میگه با کسی نبوده اما بعید میدونم الان خودش میگه میدونه که مقصر بوده

مرسی خداجونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم مردا اول پیدا میکنن بعد طلاق میدن😖

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍
منکه بعد از دو سال دادگاه و جدایی.تنهایی تنها موندم  به درس و کارم چسبیدم خودمو بالا کشیدم.ور ...

ازدواج مجدد 😟

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
نه اون طور از سر اجبار اومدن رو دوست ندارم .البته الان داغ دلم تازس امیدوارم از خیالش درام .خوابشم ن ...

میدونی ما زن ها از روی احساس تصمیم میگیرم همکار می خواست بره ترکیه با دوتا از بچه هاش ولی از روی احساس دوست داشتن موندش ولی باز مشکل دارن بهتر شد ولی باش توبه گرگ مرگه

مجردم  😉 ۷۵بودم 🥴🥴وزنم ۵۵ باید بشم(۶۸/۲۰) 🙃(۶۸/۸۵)🙂(۶۸/۳۰) 🙂(۶۷/۶۵)🙂 (۶۶/۶۵)🙂(۶۵/۱۲)🙃(۶۲/۸۵)🙂         🧡🧡👈💙💙💙
دخترش چه جاذب بوده .رمز موفقیتشون چی بوده خدا داند .بعضیا میگن دعا ،اما من میگم کسی با دعا بیاد با د ...

چمیدونم ولی پسره تو بگو یه درصد جذابیت نداشت اصن از لحاظ ظاهری به هم نمیومدن

دایی و زن دایی من کلی اختلاف داشتن ،وحشتناااااک،  بعد ۱۲ سال با ی بچه۱۱ ساله  جدا شدن ، یک ...

دعا رو از کجا گرفت؟عاشق داییت بوده ها ،ببین بنظر دعا ارزش داره ؟من دوس ندارم ازدواج کنه،یا من ید هیشکی،اما دختر خالش توو کارشه ،و خونوادش خیلی به پام زدن که از چشش افتادم ...دعا برا چند نفر کنی.اما دعا نو یس   قهار باشه شنیدم برا بازگشت معشوق و این چیزا 

زن داییت چقد صادق بود 

کاش خیلی عاشق بر میگشت بچه دار میشدیم و جلو کار و بار منم نمیگرفت

یکی از دوستای من از بچگی یه دختری رو دوست داشت (با هم مهدکودک رفته بودن! و همسایه بودن) بزرگتر که شدن سال ها با هم دوست بودن. دختره خییییلی  خیییلی  خوشگله یعنی از این مدل خوشگلایی که در ماه یک بار ممکنه تو خیابون ببینی (دوست من معمولیه). دوست من حدود ده سال پیش مهاجرت کرد و غیابی عقد کردن. چندین سال در گیر و دار این بودن که کارهای مهاجرت نامزدش رو هم جور کنن اما به  دلایل مختلفی روندش کند پیش می رفت آخرش بعد چند سال  جدا شدن و دلیلش رو هم هیچکدومشون توضیح ندادن... الانم هر دو هنوز مجرد هستن. دوستم که حتی دوست دختر هم نداره و بعد جدایی خیلی دپرس شد و کار خیلی خوب و متناسب با تخصصش رو هم از دست داد و الان یک کار خیلی معمولی داره، نامزد سابقش هم که تو فیسبوک و... دارم هنوز ایرانه و می دونم ازدواج نکرده اینکه آیا دوست پسر یا پارتنر و... داره رو نمی دونم.

خیلی غم انگیز بودن داستانشون چون زوج خیلی خوبی بودن و هر دو هم آدم های فوق العاده دوست داشتنی هستن.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

برا مردا که هست حالا مثل اولی نشد پایین تر ،برا خانوما مونده به شانس ،مونده به اجتماعی بودن خودش و خانواده ش ،مونده به زررنگی خودش ،دیدم بعد طلاق بلافاصله با یکی بهتر ازدواج کردن یا بعضی هم سالها موندن .هعیی من که نه عرضه دارم  نه شانس

مادر خوبم خیلی دوستت دارم