2777
2789
عنوان

آی وی اف با سیکل طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 5325 بازدید | 67 پست
از یکی پرسیدم گفت یعنی داروی خیلی کم و یا بدون دارو  من کلی سوال تو ذهنم دارم  اخه من پی ...

ببخشید لوله هاتون چرا بستید؟ شاید خدا خواست طبیعی باردار شدید؟ 

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی قشنگ حرف زدی گلم ...از ته ته دلم برات دعا میکنم انشالله تو این سال ۹۹ باردار میشی ویه بچه سالم ...

الهی آمین مرررسی عزیزم

راستش تاالان تمام زندگیم با قانون جذب پیش رفته 

اعتقاد خیییلی زیادی دارم 

و همیشه هم بهش عمل میکنم 

حقیقتا من ناباروری اذیتم نکرده 

بیماریم خیلی اذیتم کرده 

دکتر بهم گفته با بارداری خیلیا خوب شده بیماریشون 

برای همین منم خیلی بارداری برام مهم شده و براش نگرانی دارم 

البته از ته قلبم ایمان دارم که باردار میشم ولی خب دیگه بعد از ۷ سال و چند بار ای وی اف منفی،فکنم عجیب نباشه استرسم

درهرحال مرررسی از دعاهات واقعا دعاهای اینجوری بهتر براورده میشن

انشالله ماه اینده بیام خبر خوش بارداریمو بهتون بدم 

الهی آمین مرررسی عزیزم راستش تاالان تمام زندگیم با قانون جذب پیش رفته  اعتقاد خیییلی زی ...

ان شالله بیماریتون هرچی که باشه درست میشه خودت ناراحت نکن ...ان شالله خدت به فرزند سالم و صالح بده بیایی به ما خبر بارداریت بدی😍😍

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

اسی چنبار تابحال انتقال داشتی؟؟منم روز ۱۳ تیترم ۲۳ بود و تمام بیبی چکام از روز ۹ مثبت بود ولی روز ۱۵ عددم شد ۲ وای چ حال بدیه

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
همش ده تومن تقریبا  ولی هربار انتقالم‌دو سه تومنه

سیکل انتقال طبیعی یعنی دلرو نمیدن استرادیول نداری ولی به من دو تا ستروتاید دادن و من به اونم لک دیدم ، نمیدونم والا هر دکتری روشش فرق داره ولی خسته شدم از دست این دکترا، همش داره سیکلم عقب میوفته الانم میگن هیسترو کن ، شما هیسترو کردی؟

سیکل انتقال طبیعی یعنی دلرو نمیدن استرادیول نداری ولی به من دو تا ستروتاید دادن و من به اونم لک دیدم ...

هیسترو تشخیصی انجام دادم 

ولی برای انتقال نشنیدم هیسترو 🧐

سلام خوبین؟؟ 

رفتم پرسیدم که سیکل نچرال چجوریه

گفتن روز اول تا سوم پریود تخمدانها رو بررسی میکنن( که من چون دکترم خیلی وقته زیر نظرشم نیازی نبود الان برم کامل وضعیتمو دیده میدونه چجوری ام)،بعد روز دوازدهم پریود امپول اچ‌سی جی میزنن و اگر اندومتر نرمال بود و فولیکول وضعیتش اکی بود ۴ روز بعدش انتقال میدن❤️

التماس دعا🙏🏻

سلام خوبین؟؟  رفتم پرسیدم که سیکل نچرال چجوریه گفتن روز اول تا سوم پریود تخمدانها رو بررسی می ...

سلام خانمی انتقال دادین؟ 

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر