2777
2789
عنوان

آی وی اف با سیکل طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 5325 بازدید | 67 پست
از شروع اقدام برای تخمک کشی و دارو وفریز جنین ها میشه ده تومن  بعدش اگه جنین تازه انتقال بدی د ...

خدا ان شالله کمکتون کنه گلم صبور باش بالاخره تو هم مامان میشی ...میگم دنیا چقد عجیبه ..شما اینهمه زحمت میکشی مامان بشی ....تاپیک زدن الان اونجا هم استارتر میگه مادر شدن یخته کاش همون لنظه زایمان میمردم..گویا بچشون خیلی اذیتشون میکنه ..هیچ کس قدر زندگیش نمیدونه😔😔

ان شالله تمام انسان ها حس پدرو مادری داشته باشین خدا به شماهم بده به خواهر شوهرامم بده🙏🙏🙏🙏🥺

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ای وی اف میشه برای دوقولو زایی استفاده کرد؟برای کسی که مشکلی نداره

بله ولی ای وی اف کلا ۳۰ درصد احتمال داره بگیره 

مثلا ممکنه براتون دو تا بکارن یکیش بگیره 

ممکنم هست خدایی نکرده اصلا نگیره 

ریطی ب سالم بودن و نبودن نداره 

برای سالم ها هم ۳۰ درصده احتمال مثبت شدنش

من پانکچر شدم  جنینامو فریز کردم دوماه پیش  حالا ک رفتم برای انتقال ،این اتفاق واسم افتا ...

دقیق نمیدونم منظورشون چی بوده عزیزم..انشالله که تین دفعه نی نی هات میان تو دلت 🤲🤲💚💚

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
خدا ان شالله کمکتون کنه گلم صبور باش بالاخره تو هم مامان میشی ...میگم دنیا چقد عجیبه ..شما اینهمه زح ...

بله دنیا خیییییلی عجیبه و آدمها هم عجیب تر از اون 

راستش من خیلی وقته خودمو ب خدا سپردم و مطمینم بهترینها رو برام گذاشته 

ولی خب وقتی قراره کاری ب این مهمی انجام بدی ناخوداگاه یه حس کنجکاوی و استرس میاد سراغ آدم... دوس دارم بدونم پروسه درمانم چجوریه

برای کسی که بچه دوس نداره بچه واااااقعا بزرگترین عذاب دنیاست

چون بچه زحمت داره،عشق میخواد 

ولی برای کسی که نداره و دوس داره هم بازم غم بزرگیه 

اما بنظر من حالت دوم خیلی بهتر از اولیه

انشالله خدا بهمون هر نعمتی میده همراهش آرامش و لیاقت هم بده

از یکی پرسیدم گفت یعنی داروی خیلی کم و یا بدون دارو  من کلی سوال تو ذهنم دارم  اخه من پی ...

انتقال که دیگه کاری به تخمکگذاری نداره عزیزم  اگه جنین فریز داری باید داروی جلوگیری بهت بده که تخمکگذاری نکنی بعدم چون تو میکرو جنین رو مستقیم میذارن تو رحم فک نکنم لوله زیاد مهم باشه 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
از یکی پرسیدم گفت یعنی داروی خیلی کم و یا بدون دارو  من کلی سوال تو ذهنم دارم  اخه من پی ...

تو این مشکلاتی که گفتی واسه میکرو آندو متریوز از همشون مهمتره که انشالله دکتر با دارو کنترل میکنه منم تنبلی خفیف داشتم

انتقال که دیگه کاری به تخمکگذاری نداره عزیزم  اگه جنین فریز داری باید داروی جلوگیری بهت ب ...

لوله که اره اصلا ربطی نداره 

ولی من هر بار قرصای استرومارین(هورمون پروژسترون) میخوردم از دوم پریودی تا دهم

بعد از دهم تا پونزدهم امپول پروژسترون میزدم دوتا +چندتا مکمل و اهن و از این چیزا

که دیواره رحمم صخیم بشه 

حالا ذهنم درگیر شده ک چیه سیکل طبیعی

البته خانمی میگفت سیکل طبیعی عالیه اصلا مضرات ای وی اف رو نداره 

با تنظیم بدن خودته

لوله که اره اصلا ربطی نداره  ولی من هر بار قرصای استرومارین(هورمون پروژسترون) میخوردم از ...

منظور از سیکل طبیعی واسه میکرو یعنی مطابق سیکل پریود و تخمکگذاری بدنت پیش بره حالا بدون دارو یا داروی کم

ولی واسه انتقال سیکل طبیعی نشنیدم عزیزم 

منظور از سیکل طبیعی واسه میکرو یعنی مطابق سیکل پریود و تخمکگذاری بدنت پیش بره حالا بدون دارو یا دارو ...

خب همین مشکل منه 

من چون تنبلی دارم و اندومتریوز ،تخمک گذاریم بهم ریختس 

البته اگه بقول شما واسه انتقال تخمک گذاریو کار نداشته باشه که عالیه 

واسم دعا کن 

شما انشالله بسلامتی هفته اینده زایمانتونه 

انشالله رااااحت زایمان کنی و بسلامتی بچتو بغل بگیری عزیزم

خب همین مشکل منه  من چون تنبلی دارم و اندومتریوز ،تخمک گذاریم بهم ریختس  البته اگه بقول ...

اگه قابل باشم  چر که نه  حتما دعا میکنم عزیزم 🤲💚 خودمم این دورانو پشت سر گذاشتم درکت میکنم  

ممنونم انشالله روزی شما و تاپیک و تیکر بارداری بزنی به همین زودیا ب  به امیدخدا🤲🤲💚💚

بله دنیا خیییییلی عجیبه و آدمها هم عجیب تر از اون  راستش من خیلی وقته خودمو ب خدا سپردم و مطمی ...

خیلی قشنگ حرف زدی گلم ...از ته ته دلم برات دعا میکنم انشالله تو این سال ۹۹ باردار میشی ویه بچه سالم و خوشگل بدنیا میاری ....

اگه هم نشد بیخیال شو زیاد درگیرش نباش

خواهرشوهر من ۴۰ سالشه...۲۵ ساله بچه میخواد ۸ تا سقط کرده ...

۲۰ سال اول که فقط هر هفته دکتر میرفتن کلی خرج کردن میتونم بگم پول ۳ ۴تا خونه رو خرج کردن اللن که ۵ ساله کلا دکتر نمیره و خیلی راحته ..میگه کاش خیلی زود تر اینکار میکردم چقد به خودم بدنم پولم عذاب دادم ...الان دیگه بیخیال شده فقط فکرد خودش و شوهرشه ...

نمیدونم با قانون جذب چقدر اشنا هستی...ولی بدون که بارداری با راکار های قانون جذب خیلی اسون تر و بدون هزینه تر از دکتره ....

فقط باید از خدا خواستت بخوای و واقعا تو دلت احساس کمی که بهت میده و دیگه بیخیالش بشی خواستت رها کنی ..اگه واقعا بتونی خیلی زود به خواستت میرسی ..‌

برو سایت راز و داستان های واقعی مردم رو بخون مخ۱وصا اونایی که بچه میخواستن🙏🙏😍😍😍ارزوی موفقیت دوست من 

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊